Hogy telt az idei valentin-napotok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 22:09
11/17 anonim válasza:
Mint az év többi napja, - mert ez sem különlegesebb nap a többinél csak azért, mert valamelyik hülye kitalálta, hogy ezen a napon a párkapcsolatban élőket próbálják megsarcolni "kereskedőként".
12/17 anonim válasza:
11#+ Ha én úgy érzem, hogy kedveskedni akarok a feleségemnek, akkor nem várok semmilyen "különleges" napra, hanem bemegyek az első olyan helyre, ahol megvásárolható az, amivel örömet szeretnék neki okozni és megveszem, aztán ennyi. Nem várom meg a "nagy napot", - amikor ötször annyiért kapom meg hajszálra pontosan ugyanazt!
14/17 A kérdező kommentje:
Ez jó XD
2021. febr. 17. 18:02
15/17 anonim válasza:
Ugyanolyan magányosan, mint az év többi napján. Bedandót írtam, meg Netflixen néztem sorozatot. Az egyetlen érdekesség, hogy megleptem magam egy szív alakú dobozos konyakmeggyel, és egy délután alatt megettem.
16/17 anonim válasza:
😆😆😆A szobámban ültem és gondolkoztam hogy mért vagyok ilyen szerencsétlen és pancser...
17/17 anonim válasza:
Előtte egy nappal kiderült hogy megcsalt a baratom. Mondhatom marha jól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!