Nálunk miért nem olyan elterjedt a garázsvásár, mint amerikában?
Én sajnálom, mert hiába van Jófogás meg Vatera, sokkal jobb személyesen megnézni a dolgokat, mint a neten. Nálam is tele van a padlás (a sok kacat mellett) rengeteg használható dologgal, amit nincs kedvem egyesével lefotózni és felrakni a netre, de egy garázsvásáron simán eladható lenne. Ahhoz több türelmem lenne, mint fotózgatni és töltögetni.
Van pár régebbi, de tökéletes állapotban lévő íróasztal, székek, ruhák, játékok, könyvek.
Lehet utánanézek én ennek a garázsvásárnak. :D
13: nem kell hozzá semmilyen engedély!
Csinálsz pártucat szórólapot, bedobod a környékbeli postaládákba, esetleg kiteszel az utca sarkára néhányat a kerítésre... Pár nappal előtte. Aztán kipakolod a cuccot a garázsod elé, ráírod az árakat, és kész. Szombat délelőtt az ideális időpont.
Én egyszer vadiúj konyhai cuccokat szereztem be így - egy fiatal házaspár árusította ki a nászajándékba kapott fölösleges dolgokat. Potom pénzért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!