Nálunk miért nem olyan elterjedt a garázsvásár, mint amerikában?
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 20:53
1/15 anonim válasza:
Mert mondjuk itt max csak szó szerint egy kupac szemetet venne az ember....
2/15 anonim válasza:
Felénk elég gykran van... Xxii. Ker.
3/15 anonim válasza:
Mert nálunk van ingyenes lomtalanítás és ami már olyan ócska, hogy senkinek nem tudjuk elajándékozni, az zömében ott végzi.
Most őszintén!
Ki az aki kiállna a kacatjait az udvarán/utcán árulni, amikor a Jófogás ingyenes?
4/15 anonim válasza:
Kuturált dolog lenne, de valljuk be az emberek többségének csak kacatjai vannak, amit örül, ha lomtalanításkor elvisznek. Ami meg használható azt oda adják családon, ismerősi körön belül, vagy felteszik akármelyik csoportba Facebookon vagy Jófogásra.
5/15 anonim válasza:
2! Hol? Én is kerületi vagyok, de sosem láttam ilyesmit, pedig érdekelne.
6/15 anonim válasza:
Fölösleges, mert ott van a vatera, jófogás, meg a hasonló oldalak.
7/15 anonim válasza:
Amúgy ami nekem tetszik, paneloknál néha a bejárat melletti újságos pultra tesznek ki már nem használt de még valamire jó dolgokat.
Nyilván ezek többsége is kacat, de ezt lehetne fejleszteni szerintem.
Például a telefonfülke olvasósarok mintájára lehetne közösségi könyvespolc, vagy direkt ruháknak, tárgyaknak kihelyezett dobozok.
Esetleg útmutató is, hogyy csak tisztán, rendezetten rakjuk ki, stb.
Vagy direkt ruha, egyéb gyűjtő amit aztán oda lehetne adni állat menhelynek, hajléktalanoknak.
8/15 anonim válasza:
Fent a budatétényi domboldalon, az újabb építéssű részeken
10/15 anonim válasza:
9: google a legjobb barátnőd... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!