Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nagy vastag hajszálat...

Egy nagy vastag hajszálat (legalàbbis remélem h csak az) találtam a pizzámon, amit rendeltem, ti megennéteek? Mármint a pizzát.

Figyelt kérdés
Ill.jelezzem ezt utólag? Úgyis letagadják.
2021. febr. 13. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

És mi van ha az illető előtte kiverte magának, nem mosott kezet utána és úgy készítette a hamburgert ? :O

Hmmm, mi ez a fehér szósz, majonéz ? Ewwww, ez nem az.... 🤮🤮🤢🤢

2021. febr. 13. 20:21
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Csakis akkor kapsz "extra feltétet" a kajcsidba, ha nem vagy túl kevés borravalót adsz a futárnak. Ugyanis ilyenkor elkönyvelnek egy smucig gyökérnek, akit legközelebb bizony megleckéztetnek. 😁
2021. febr. 13. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen passzban lennék.

Volt, hogy kivettem, megettem. Volt amikor meg egyszerűen rossz passzban kapott el, és annyira elment az étvágyam kidobtam az egészet.

Munkatársam ilyenért betelefonált igaz ott késett is a pizzás, ki is hűlt a cucc. Mondta, hogy ritka szar kiszolgálást kapott. Mondták, hogy visznek ki neki újat, de nem kért belőle.

2021. febr. 13. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Szedd le a hajszalat es edd meg nyugodtan. Semmi bajod nem lesz!!

Inkabb azon akadj ki,h az ettermek az eletbenmaradasert kuzdenek,hasznot nem termelnek honapok ota.

2021. febr. 13. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:

9#

Hogy? Ráült a pizzára? Vagy tépkedte magának és megszórta vele?

2021. febr. 23. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Én őszintén nem értem ezt a hajszál-undort. Tapasztalom magam körül, de nem tudom beleélni magam, hogy mi olyan undorító egy szál hajban, hogy elvegye az étvágyad...

Kivenném belőle (meg se fordulna a fejemben hogy másé), és jóízűen megenném.

És hogy bármit rakhattak bele a háttérben? Kb akkor esély van seggszőrt találni a pizzámban, mint köpetet a levesben/kávéban, vagy izzadságot a gyrosomban (ja várjunk, utóbbira elég nagy esély van, mégse zavar). Ez mindig benne van. Minden féle ételbe kerülhet olyan a feldolgozás, beszállítás, elkészítés, tálalás során, ami nem épp gusztusos. De mivel nem a saját biofarmomon kapirgáló csirkémet vágom le és nem a komposztból kikelő paradicsomomból csinálok salatát, ezért ilyen kellemetlen apróságokkal mindig számolok.

2021. márc. 9. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!