Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nagy vastag hajszálat...

Egy nagy vastag hajszálat (legalàbbis remélem h csak az) találtam a pizzámon, amit rendeltem, ti megennéteek? Mármint a pizzát.

Figyelt kérdés
Ill.jelezzem ezt utólag? Úgyis letagadják.
2021. febr. 13. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én jeleztem. Sötét hajszál volt, én látványosan szőke vagyok, tehát nem tagadhatták le.Felhívtam őket, hogy ez és ez van, mi van ilyenkor? Rendesek voltak, mondták, hogy adjam vissza a futárnak a hibás tortillát, hoznak ingyen egy másikat. Nyilván ezután az újra sem bírtam ránézni.

Mekis burival is ugyanígy jártam, bár ott emailt írtam, képekkel illusztráltam.

2021. febr. 13. 19:51
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Én kínait rendeltem, elég hosszú fekete hajszálat kaptam bele, kivettem és megettem, finom volt és túléltem.
2021. febr. 13. 19:53
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Kiveszem, és kész. Sokféle más szennyeződés is van ám rajtuk (pl. por), és szemrebbenés nélkül megesszük, mert fogalmunk sincs róla.
2021. febr. 13. 19:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kivenném, azt jóízűen megenném. Nem csinálok az ilyenből problémát, kutya bajom nem lesz tőle, meg most egy hajszáltól nem válik (legalábbis számomra) az egész kaja mocskossá, fertőzővé vagy mittomén.
2021. febr. 13. 19:58
 5/16 A kérdező kommentje:
És mi van ha fanszőrzet? Hallotam már ezt-azt...
2021. febr. 13. 20:02
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Nézd a jó oldalát az ügynek: ha elégszer rendelsz ugyanonnan (néhány százezerre gondolok), akkor összejön egy bónusz paróka!
2021. febr. 13. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy fura, de én is megenném. Természetesen miután kivettem a hajszálat :) Panaszkodnék meg morognék egy sort magamban de ennyi. Nem lenne se kedvem se erőm erre több időt szánni.
2021. febr. 13. 20:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Több szennyeződést is ettél már...
2021. febr. 13. 20:07
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, hogy a seggszőre van benne, fuuuuj 😫🤮🤮🤮🤢🤢
2021. febr. 13. 20:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha ennyire nem bízol meg bennük, akkor ne rendelj élelmet online. Bármit beletehetnek, amiről nem tudsz. Fanszőrzet csak úgy nem kerül bele, gondolom nem nudista kifőzdéből rendelsz. :D
2021. febr. 13. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!