Fiúk, szerintetek mitől nő egy nő?
Na nem olvasom végig a csatát, nem érdekelnek a háborúk. Btw érthető miért taszít a férfi nem, pedig csak pár oldalt olvastam el.
Külsőleg ugyebár a jellemzőik megvannak. Szerintem ha határozott, vannak céljai, nem qrva, van önbecsülése, nem tekint senkire tárgyként.
A nő akkor is nőies ha a legbőbb ruhát is veszi fel.
Bár ezt nem lehet meghatározni, nő akkor is ha csak 5 másodpercre néztél rá, látod rajta hogy egy nő nem férfi.
Sokan itt tévedésben vannak!
Nem arról szólt a kérdés, hogy általánosságban mitől nő egy nő, hanem hogy szerintünk, fiúk (férfiak) szerint mitől!??
Hadd írja már le mindenki, hogy ő mitől tartja annak! Az adott illető a saját véleményét mondja el, nem általánosít (ha valakinek attól - is - ha tud főzni, akkor neki attól, és kész!) Nem muszàj neki (meg)felelni!
Eleve nem is értem mit keresnek itt a nők, hiszen nem is nekik szólt a kérdés!
Ja persze jöttek gyűlölködni, meg megmondani, hogy másoknak mi legyen a véleménye róluk! Tipikus!
itt azt hiszem ti vagytok tévedésben, mi nem gyűlölködni hanem irigykedni jöttünk ide.
brit tudósok bebizonyították hogy a férfiak magasabb rendűek, mert náluk van élet az agyhalál után is.
a következő életemben én is férfi szeretnék lenni 😊
08.29 ezt a kristálygömböd mondta? mert itt egyikünk se rinyált hogy nincs pasink mert mittudomén, mind pondró, meg sem érdemelnének minket stb.
ellenkező előjellel van viszont sok oldal tömény fröcsögés a nőhiányotokról amit az okoz hogy mind semmirevaló r.ancok vagyunk, nem is kellenénk, maximum csak fakanál és f.szfogásra, buták vagyunk meg büdösek stb.
savanyú a szőlő 😆 az ember mindig azt degradálja le amit nem kaphat meg, 'áh nem is kéne!'!
azt sem értem hogy gondoljátok hogy nem szólhatunk hozzá. ha nem akarjátok akkor miért itt provokáltok, vannak remek incel közösségek a neten , ott garantáltan nem zavarunk meg titeket a nőgyalázásban.
Sejtéseim szerint ez még csak a főpróba volt a Valentin napra, az igazi műsort holnapra szánják 😂😂😂😂😂
De akkor teljesül a vágyuk, szabadon utálkozhatnak egymagukban, senki nem fogja megzavarni az Egyesült Incelek Pártjának rendes napi ülését 😄
77-es: Itt nem az a probléma, hogy leírtátok a véleményeteket a nőkről, hanem elkezdtétek őket szidni, gyalázni, mocskolni, ami NEM VÉLEMÉNY, hanem kimeríti a GYŰLÖLETBESZÉD fogalmát.
És számomra megdöbbentő, hogy az 1-es komment még mindig nem lett törölve, pedig szerintem rég kellett volna, a stílusa és tartalma miatt.
Ha van 1-2 nővel szemben esetleg negatív tapasztalotok, pl szakítás, megcsalás, akkor se kellene az egész nőni nemre kivetítenetek ezt, mert sok rendes, tisztességes nő is van.
Nem kellene általánosítani se. A csúnya, trágár beszédet kerülni kellene, de akit otthon a szülei nem neveltek meg, azon nem csodálkozom, hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!