Fiúk, szerintetek mitől nő egy nő?
Nagyon szomorú vagyok azok miatt, akikben ennyi gyűlölet van.
A NORMÁLIS válaszolóknak köszönöm !
ez egészen egyszerűen undorító ami itt megy. 100% hogy moderátori jóváhagyással mocskolodnak ezek az incel kis tetvek. attól nő a nő hogy tűri a szexuális bántalmazást, fakanál és f.sz való csak a kezébe ,többen írták a verést is. és azok a csicska nők akik ezt lepontozzák azok férfigyűlölők. hányás.
csak remélem hogy ki tudták verni rá, más nem jut nekik.
Ez a kérdés azért vicces, mert nőként szóltam hozzá (ráadásul abszolút nem trollkodtam) aztán mégis le lettem pontozva a rákba. A másik kérdésnél, ahol ugyanezt a férfiakról kérdezték, hasonló kaliberű választ írtam (az emberi oldalra fókuszáltam mindkét esetben), ott ment az üdvrivalgás.
Kezdem érteni, miért nincsen túl sok nő barátom... Valahogy nekik nem szimpi az, ha valaki emberként tekint rájuk.
67: Attól még, hogy nem én vagyok a kérdező, nekem is rosszul esett, hogy sokan milyen mocskolódó stílusban írtak kommenteket a nőkről.
A normál válaszolóknak meg miért ne kösznhetném meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!