Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a kedvenc illatod az...

Mi a kedvenc illatod az alábbiak közül, ami számodra a legkellemesebb ?

Figyelt kérdés

2021. febr. 12. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%

10

covid

2021. febr. 12. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Nekem 10-ből 9 parfüm illata nem tetszik és az illatosított gyertyákat se szeretem. Minden más jöhet a listáról, plusz még hozzátenném a friss eső utáni illatot bárhol a természetben.
2021. febr. 12. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Azért a gyertyát nyomtam be, mert az meg a parfümillat az, meg talán a fenyő, amit úgy 24/7 tudok élvezni, akárhonnan jön. Persze gyertyánál meg parfümnél olyan illat, amit én választok és kedvelek (pl. az ilyen édes vaníliás, kókuszos, csokis illatokat nem szeretem ilyenből). A többiből, amit kedvelek, csak akkor, amikor az adott dolog a kezemben van... pl. ha épp a kezemben tartom a kenyeret, vagy elmegyek egy pékség előtt, akkor imádom az illatát... ha nem, és csak úgy random megérzem valahol, akkor néha még irritálni is tud, ha nem tudom, honnan jön (pl. ha vki elkezdi a metrón 3-mal mellettem enni).

A többi ilyen, kiv. a kávét, mert az utálom. A benzin meg a körömlakk semleges. A gyep az néha irritál, néha semleges.

2021. febr. 12. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Ami meg olyan, amit kifejezetten szeretek, és a listán nem volt:

- virágból csak a jázmin, amit kifejezetten imádok, a többi semleges

- természetes gyümölcsillatok (főleg a narancs, vérnarancs, citrom, bogyósgyümölcsök, barack, kékszőlő)

- teaillat (a teafűillat sem rossz, de nekem a lefőtt tea az igazi, kis citrommal, pici cukorral)

2021. febr. 12. 15:38
 15/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
84%
Az éppen piruló hagyma illatánál nincs jobb.
2021. febr. 12. 17:33
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Milyen virag? Milyen parfum? Durvara nem mindegy.

Legyen akkor bodza.

2021. febr. 12. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Virágok illata és bármilyen kaja illata a kedvenceim. :D
2021. febr. 13. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!