Ha lenne elég pénzetek végeztetnétek magatokon bármilyen plasztikai sebészetet?
Nem!! Egy nyamvadt hegkorrekciót is úgy elszúrtak, hogy majdnem elpusztult a szövet teljesen. Begyulladt nagyon.
Meg van nekem a véleményem arról is, hogy aláíratnak az emberrel egy szerződést, hogy bármi van, ők mossák kezeiket, mondván, hogy kockázatokat elfogadtad.
Kizárólag korrekciós műtétet vállalnék, pl. baleset, mellrák utáni helyreállítás, ilyesmi.
Pedig azért nem vagyok olyan hú de elégedett magammal, de nem érdekel, legfontosabb az egészség!!
Igen.
- mellfelvarrás (nem nagyobbítás) - alapvetően nagyok a melleim genetikailag, és a gravitáció, mily meglepő, hat rájuk is... már 12 éves koromban lógtak, mint a franc... esztétikailag sem lenne rosszabb egy feszesebb mell, de praktikusabb és kényelmesebb is lenne (kevesebb hátbántalmam lenne, mert ugye amikor nincs melltartó rajtam, akkor húznak; sokkal könnyebben találnék magamnak olyan melltartót, ami "tart" / jól néz ki, és felvehetnék pánt nélküli ruhákat is, mert jelenleg nincs olyan pánt nélküli melltartó, ami megtartaná őket rendesen; valószínűleg az esetleges csomókat is könnyebben ki tudnám tapogatni)
- ez nem most esedékes még talán teljesen, de majdnem 40 kilót fogytam 3 év alatt, és még szeretnék egy 7-10 kilót... már most látom, hogy a hasamon és a karomon marad és maradni fog felesleg, azokat simán lenyesetném (de még lehet, hogy combnál is maradna)
- egy szemhéjmegemelést sem utasítanék el csípőből
Szeretnék kB 20 kilóval könnyebb lenni... Gyomorszűkítésre gondoltam... Hízni könnyebb, mint fogyni.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!