Mikor és miért sírtatok utoljára?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok lécci.2021. febr. 10. 19:36
11/39 anonim válasza:
Kb 2 oraja. Meghallgattam a Stairway to Heavent.
28/xx
12/39 anonim válasza:
Ma délután 5 körül. Nagyon rosszul esett, hogy vmi akiért oda vagyok, kb észre sem vette, hogy létezem,úgy ment el előtte. 31N
14/39 anonim válasza:
Ma pár órája,anyukámra gondoltam aki 1 éve meghalt.
16/39 anonim válasza:
Novemberben, amikor kiderült, valaki nem engem választott. (F39)
17/39 anonim válasza:
Tegnap, mert eszembe jutottak az évekkel ezelőtt elhunyt szüleim (42/N)
18/39 anonim válasza:
Én rendszeresen sírok, mert rossz lelki állapotban vagyok. Gyűlölöm már az embereket, a nőket azért, mert nem kellek nekik, a férfiakat meg azért gyűlölöm, mert vagy szemtelenek velem, meg sértegetnek engem, vagy azt éreztetik velem, hogy egy darab s.z.a.r vagyok. A tinédzser gyerekeket meg azért utálom, mert nagyképű, nagypofájú, szemétláda, köcsögök. Már csak a kis gyermekek iránt nem érzek gyűlöletet, mert ők még kedvesek, még nem romlott meg a lelkük. 30 éves férfi vagyok.
19/39 anonim válasza:
Tegnap este/ ma éjjel.
Anyukám újra összejött azzal az emberrel, aki megkeserítette a gyermekkorom. Mondtam neki, amíg vele van együtt nem szeretném tartani vele a kapcsolatot. Nem reagált erre az üzenetemre semmit. Tegnap elhagyták az országot. Sohatöbbet nem akarom látni, megszűnt anyának létezni.
32/F
20/39 anonim válasza:
Tegnap. Kiengedtem a feszkot. Meghallgattam a legszebb barokk darabot, amit ismerek, es egy idore jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!