Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen kihívó egy fiatal nő?

Miért ilyen kihívó egy fiatal nő?

Figyelt kérdés
Nagyon fiatal, férje van már régóta mégis úgy öltözködik mint egy útszéli. Chanel parfümmel fujkodja magát, és tiszta kihívó... De a viselkedése nem csak az öltözete.
2021. febr. 9. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"3 az szerintem tejesen mindegy :)

Fujkodja magát- az eléggé helytelen :("

Jézusom. Én parfümöket gyűjtök és nem azért imdádom őket, hogy k-rválkodhassak. Az illatélmény, főleg a niche kategóriás termékeknél elképesztő, tehát egy fantasztikus élményt kapsz, örömforrás. Nyilván az ember nem fújja magát szénné, de nem azért mert nem akar r-biskedni, hanem hogy ne zavarja embertársait.

Vagy akkor a csíkhúzós parfümöket hazsnáló férfiak is k-rvák? Na azzal mi van?

Bár aki olyan beszűkült a kérdező, hogy jóój biztos azért használ szagos vizet, mert szex minden és ejnyebejnye...annak hiába magyarázok bármit.

2021. febr. 10. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a kérdező csak benyögi ezeket, mivel annyira nyomorult állapotban van, hogy csak ezzel tud valami reakciót kicsikarni a nőktől. Tudom, hogy most is olvasol és próbálsz vigyorogni. Miközben nagyon jól tudod, hogy soha nem lesz dolgod nővel és ebbe beleőrülsz. :)
2021. febr. 10. 12:49
 13/13 anonim ***** válasza:
4es választ most látom csak... miért, mit csináljon a parfümmel? Megigya? :D
2021. febr. 10. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!