Miért ilyen kihívó egy fiatal nő?
Figyelt kérdés
Nagyon fiatal, férje van már régóta mégis úgy öltözködik mint egy útszéli. Chanel parfümmel fujkodja magát, és tiszta kihívó... De a viselkedése nem csak az öltözete.2021. febr. 9. 20:38
11/13 anonim válasza:
"3 az szerintem tejesen mindegy :)
Fujkodja magát- az eléggé helytelen :("
Jézusom. Én parfümöket gyűjtök és nem azért imdádom őket, hogy k-rválkodhassak. Az illatélmény, főleg a niche kategóriás termékeknél elképesztő, tehát egy fantasztikus élményt kapsz, örömforrás. Nyilván az ember nem fújja magát szénné, de nem azért mert nem akar r-biskedni, hanem hogy ne zavarja embertársait.
Vagy akkor a csíkhúzós parfümöket hazsnáló férfiak is k-rvák? Na azzal mi van?
Bár aki olyan beszűkült a kérdező, hogy jóój biztos azért használ szagos vizet, mert szex minden és ejnyebejnye...annak hiába magyarázok bármit.
12/13 anonim válasza:
Amúgy a kérdező csak benyögi ezeket, mivel annyira nyomorult állapotban van, hogy csak ezzel tud valami reakciót kicsikarni a nőktől. Tudom, hogy most is olvasol és próbálsz vigyorogni. Miközben nagyon jól tudod, hogy soha nem lesz dolgod nővel és ebbe beleőrülsz. :)
13/13 anonim válasza:
4es választ most látom csak... miért, mit csináljon a parfümmel? Megigya? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!