Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy nő dagadt, akkor az...

Ha egy nő dagadt, akkor az miért más, mint amikor egy férfi dagadt?

Figyelt kérdés
Egy nő vékonyan szép, dagadtan szép, de ha egy férfi dagadt, akkor dagadt gci.

2021. febr. 9. 18:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

29: hol írtam azt, hogy emberileg szar, az aki kövér? Én is túlsúlyos vagyok amúgy. Sztem aki tényleg kövérnek számít, az elég kevés embernek jön be - elég megnézni pl. azt a gyk-s kérdezőt, aki havonta megkérdezi, hogy hol tud 200 kilóst nőt találni magának, mert csak arra áll fel a farka. Az hol nem perverzió?

Arra akartam inkább rávilágítani, hogy már amit a kérdező állít, full nem igaz, és nem tartják annyian szépnek a kövér testet, mert nem.

2021. febr. 10. 07:14
 32/34 anonim ***** válasza:
23%
Dagi nô undorító. Buta is. Ha okos volna, tudná, Hogyan fogyjon le. Szerintem AZ ōsszes dagadt k.rva igénytelen. Bûdôs, izzadt. Phe.
2021. febr. 10. 07:27
 33/34 anonim ***** válasza:
65%

Hm...én nem vagyok túlsúlyos és rengeteget sportolok is, de itt a Gyakorin bebizonyosodik (a válaszadók írásképéből), hogy csak a 70-es IQ-val rendelkező egyedek bántanak másokat a kinézetük miatt.

Érdekes, engem sportos emberként baromira nem érdekel, hogy hogy néznek ki mások, én azt nézem, hogy milyen ember.

De megnéznék egy képet az itteni válaszadókról, nyilván mindegyiknek tökéletes kockahasa van, izmos karral, lábakkal, tökéletes fogsorral és arccal. Senkinek nincs elálló füle, nagy orra, kapafoga stb. :D

Még a gimiben emlékszem egy hülyepitsára, aki folyamatosan szekált másokat a kinézetük miatt, aztán amikor egyszer felvett egy kivágott ruhát, olyan szőrös volt a háta, mint egy farkasembernek teliholdkor. :D

Maradjunk annyiban, hogy másokat a külseje miatt bántani elég prosztó szokás és csak egy bizonyos primitív rétegnél menő.

2021. febr. 10. 08:40
 34/34 anonim ***** válasza:
70%

Mert a nők bármit megtehetnek.

Ha dagadt arra is büszke , ha 50 pasival volt ahhoz is “joga” van.

Bármilyen is egy nő mindenhez joga van és büszke lehet rá. És persze a férfi fogadja ezt el....

2021. febr. 24. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!