Ha egy nő dagadt, akkor az miért más, mint amikor egy férfi dagadt?
Figyelt kérdés
Egy nő vékonyan szép, dagadtan szép, de ha egy férfi dagadt, akkor dagadt gci.2021. febr. 9. 18:05
11/34 anonim válasza:
Nyilván az anonim fórumkk mások, de élőben a hagyományos udvariassági etikett alapján sokkal nagyobb illetlenség a nők külsejét kritizálni, mint a férfiakét. Egyébként egyiket sem illik.
12/34 anonim válasza:
Dagadt férfi kap egy jó nőt. Dagadt nő egyedül alszik, és undorító nak érzi magát.
13/34 anonim válasza:
A dagadt mindket nemnel nem kivanatos szerintem, az mar tulmutat azon, hogy valaki molett, vagy telt. Pl. 110kg felett van nekem a hatar, onnantol egyenesen undorito, ott mar nem tud egyenletesen eloszlani a suly. De tenyleg vannak olyan lanyok, nem is kevesen, akik inkabb a macisabb, apatestet preferaljak.
14/34 anonim válasza:
#8 más az aki nem dagadt, meg más az aki vékony. Ha nem zabálsz egész nap, akkor lehet tartani egy egész normális alakot és ehhez nem kell éhezni, csak egy minimális önkontrollra van szükség.
15/34 anonim válasza:
6: nagyon kedves nő vagyok. Még aranyos is, az arcom szép. Tényleg. 178 cm vagyok. 43 éves. 82 kg. Nem zsíros vagyok. Ahogy lehet, kerékpàrozok (50 km/nap) , ha nem, akkor 4-5 km-t le gyalogok. Lehet, hogy ilyen dagadt vagyok súlyt tekintve, de az is lehet, hogy fitt ebben vagyok, mint a 175./45 kolléganője, akik nem bírnak ki 8 óràt.
16/34 anonim válasza:
Undorító. Senki se nézi embernek.
17/34 anonim válasza:
Nehogy már bemeséld magadnak higy a dagadt nők el vannak fogadva.
18/34 anonim válasza:
Egy ffi lehet rusnya. Lehet sör hasú. De 16 éves csinos szűzleàny kell neki. Az élet meg nem ilyen.
19/34 anonim válasza:
A dagadt nőket gyűlölik. Undorítóak. Sose szeressétek többet senkit. Fujj. Aldous Huxley:Szép, új világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!