Az öregek miért agresszívitással reagálnak minden problémájukra?
Sőt úgy vettem észre hogy sokszor kreálnak egy konfliktust, pl. mikor nekilökdösik a bevásárló kocsit a sorban az előtte lévőnek, de velem olyan is volt hogy a buszmegállóban egy öreg beszélgetni akart hogy 1993-ban volt Makón de nem volt ott semmi, meg politikáról, engem meg nem érdekelt, aztán elkezdett kiabálni hogy mekkora tuskó vagyok.
Az interneten is ők a legagresszívebbek.
Frusztráltak, nem tudnak lépést tartani a mai világggal.
Ráadásul sokszor burokban élnek: 30 éve nem mozdultak ki a lakhelyükről, internetet nem használnak, ezért sokszor nem is veszik észre, hogy tájékozatlanok és nem értenek semmihez.
Nemrég én azért voltam bunkó, mert a folyóparton nem mentem oda, mikor odahívott egy öreg festő. sztem összekevert egy kutyával, azt meg sosem fogo megérteni, honnan veszik a bátorságot, hogy életvezetési tanácsokat adjanak vagy elmondják, mikro házasodj, hol dolgozz etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!