Nők közti versegésnél, kettőn áll a vásár?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Belőlem ez a versengési vágy, hogy irigy legyek más nőkre, vagy jobb legyek, büszkébb, felvágjak valamivel... Ezek belőlem hiányoznak. Nyílván nem csak én vagyok ilyen, de mondjuk összekerülök valakivel, aki olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint amit felsoroltam. Éngem igazából nem zavar, ha valaki ilyen, ezért szeretnék velük is jóban lenni, amennyire lehet. Hogy tudok ilyen emberrel jól kijönni? Akik ilyenek vagytok, ti milyen viselkedést vártok el? Vagy mivel szimpatizáltok, mit kell tennem ahhoz, hogy ne érezzenek vetélytársnak? Nem is, hogy örök barátok legyünk, csak hogy ha az élet úgy hozta, hogy együtt kell legyünk, akkor azért jöjjünk ki.2021. febr. 8. 19:24
1/4 anonim válasza:
Ne masok kedve szerint viselkedj. Úgysem lehet mindenkinek megfelelni!
2/4 anonim válasza:
Szerintem is csak add önmagad. Amúgy szerintem jó, hogy ezek nálad nem dominálnak, vagy egyáltalán nincsenek. Szerintem senkinek nem a másiknál kéne jobbnak lennie, hanem magából kell a legjobbat kihoznia
3/4 Sunshinedoll válasza:
Én sem vagyok versengős más nőkkel, de engem idegesít, ha valaki ilyen és én inkább kerülöm a társaságát. Nekem nincs szükségem arra, hogy olyan versenybe lökjenek, amin részt se akarok venni.
Vannak emberek, akik mindenkire féltékenyek, mindenkivel méredzkedni akarnak, férfiak meg nők között is van ilyen, nekem az jött be, ha az ilyenekkel nem foglalkozok, mert szerintem az ilyen nem változik, szóval szerintem egyszerűbb, ha nem is foglalkozok velük. Udvarias távolságtartással kezelem az ilyen embereket.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!