Miért akar mindenki olyan menő lenni mint én?
Bármit csinálok mindenki ámul. Bármilyen poént mondok mindenki nevet rajta, egyszerűen bármit csinálok mindenki isteníti. Most néhányan próbálnak utánozni de nem megy nekik, nem neveteknek a poénjaikon stb. Engem viszont idegesítenek, hogy miért próbálnak menőzni. Mit tegyek?
16/F
Istenem, ha tudnád milyen ostoba és szánalmas vagy :D De sajnos a butáknak nem erősségük megítélni, hogy mennyire kevés eszük van...
Az biztos, hogy én ennyi idősen tudtam már helyesen írni. Valóban nem fogod sokra vinni. :D
Szerencsétlen még nem tudja, hogy a "sok haverja" csak azért isteníti, mert mindegyik fél a pofájától. Majd lekopnak...
Kedves válaszolók!!!
Ez itt csak egy troll vagy tényleg egy nagyon nagy egoista ember (aki tényleg nagyon menő és én soha nem lehetek olyan mint ő) és nem lehet rajta segíteni.
@12:09
Kétlem hogy komolyan gondolná, csak nekünk bohóckodik, annyira mesterkélt az írása. Kb egy troll így képzeli el magában hogy egy 16 éves egoista srác így fogalmaz, közben a valóságban rohadtul nem. :D
"Meglássuk". Értitek! Majd meglássuk. 🤣
Hűha! Egy kemény csávóval van dolgunk, mindenki fedezékbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!