Gyerekvállalás előnyei, hátrányai ? Van gyereketek, terveztek vállalni, vagy nem ?
11
Egyébként a gügyögés egy nagyon rossz szokás a szülők részéről, mivel nem hat kedvezően a gyerek fejlődésére. Egy normális szülő nem nézi le a gyermekét ilyen módon, hanem képes megérteni őt, illetve olyan szinten beszélgetni vele, mintha felnőtt lenne. Ez a normális, nem pedig a majomkodó, retardált viselkedés.
#12: Nem csak az idétlen, artikulálatlan eszetlenkedésre gondoltam, hanem minden ilyen cukiskodós baromságra. Van az a szint, ami normális egy gyerekkel, pláne kicsivel, aki mondjuk még nem is tud beszélni is hasonlók. Nekem már az is sok, a gügyögés csak egy szó akart lenni, leírni röviden, hogy le kell menni a gyerek szintjére 0-10 éves korig az aktuális képességeinek megfelelően.
#10,11
13
Tudom, nem is konkrétan téged kritizáltalak, hanem azokat, akik számára ez az idétlen viselkedés normális. Egyetértek a válaszoddal, én is ugyanezt érzem.
#14: Akkor ugyanarról beszélünk:) Csak gondoltam tisztázni, nehogy félreértés legyen belőle.
Annak legyen csak gyereke, akiben nincsenek ketelyek.
Ha megfelelesbol, vagy azert szul valaki, mert neki jar az anyasag elmenye, az nagy baj.
Amugy szandekosan nincs gyerekem, en nem tudok jatszani, gyereknek is kicsi felnott voltam, ezert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!