Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kajálják be ennyien a...

Miért kajálják be ennyien a viszonykereso.com oldalt? 100% fiktív profilok

Figyelt kérdés
Nekik ez jó érzés? Itt dolgozom és millió üzenet van, és mindenki találkozni akar, szóval nem sejtik, hogy kamu?
2021. febr. 8. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

'A profilok fiktívek, nem tudsz velük találkozni.'

Na ezért érdemes mindig megtekinteni a felhasználási feltételeket (általában az oldal alján van feltüntetve).

2021. febr. 8. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Arról nem beszélve, hogy minden információt felhasználhatnak az oldal üzemeltetői bármilyen formában. Okos dolog, le a kalappal előttetek!
2021. febr. 8. 14:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büszke rá, 1 hónapon belül abba is hagyom, csak kellett a pénz, de egyébként is már maga a cég is undorító :D és sajnálom a millió szerelmes fószert :(
2021. febr. 8. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne sajnald, az olyanok megerdemlik. En is kiskapuk segitsegevel keresem a penzem. Ha van eszed, szinte barmilyem illegalis dologbol vagyonra tehetsz szert legalis modon.
2021. febr. 8. 15:02
 5/7 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy mindenki kamu. Sok nővel beszélgettem már az oldalon, de írt olyan is, akivel sikerült találkoznom. Szóval van remény! :)
2021. nov. 7. 10:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Haha, egy kolléga? :D :D 100% fiktívek a profilok, 2 éve dolgozom itt.
2021. nov. 8. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is dolgoztam hasonló oldalon, a csevejcenter.com-nál, de a viszonyom.com-ra volt irányítva a beszélgetés. Annyi szerencsétlen pasit és hűtlen nyomorultat még nem láttam. Az utóbbi tényleg megérdemli, az előbbi meg tanuljon meg szépen ismerkedni a való életben. Bár udvarolni jobban tudtak, mint a Facebook-os nyomulók. Asszem nem minden nő fiktív, mert gondolom regisztrálhatnak ők is, futottam bele nőbe is, aki női partnert keresett, de a nagyon nagy többségük tényleg az. Nem volt rossz, míg nem volt normális munkám, de nem is kerestem olyan rengeteget, több pénzhez egész nap/éjjel körmölni kellett volna.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, a farkuk vezérli őket. Ha megkaphatják, amit akartak, megtartják, vagy eldobják. Viszont itt nem kapják meg, ezért tepernek és tepernek.

2023. szept. 26. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!