Miért kajálják be ennyien a viszonykereso.com oldalt? 100% fiktív profilok
'A profilok fiktívek, nem tudsz velük találkozni.'
Na ezért érdemes mindig megtekinteni a felhasználási feltételeket (általában az oldal alján van feltüntetve).
Nyugi, én is dolgoztam hasonló oldalon, a csevejcenter.com-nál, de a viszonyom.com-ra volt irányítva a beszélgetés. Annyi szerencsétlen pasit és hűtlen nyomorultat még nem láttam. Az utóbbi tényleg megérdemli, az előbbi meg tanuljon meg szépen ismerkedni a való életben. Bár udvarolni jobban tudtak, mint a Facebook-os nyomulók. Asszem nem minden nő fiktív, mert gondolom regisztrálhatnak ők is, futottam bele nőbe is, aki női partnert keresett, de a nagyon nagy többségük tényleg az. Nem volt rossz, míg nem volt normális munkám, de nem is kerestem olyan rengeteget, több pénzhez egész nap/éjjel körmölni kellett volna.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, a farkuk vezérli őket. Ha megkaphatják, amit akartak, megtartják, vagy eldobják. Viszont itt nem kapják meg, ezért tepernek és tepernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!