Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nárcisztikus a párom? Bővebben...

Nárcisztikus a párom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok, rengeteg cikket olvastam az utóbbi időben a nárcisztikus emberekről és több pontban a párom véltem felfedezni. Nem tudom bennem van e a hiba. Több mint 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk. A kapcsolatunk elején minden csodás volt, ő odafigyelő volt, a kedvemben akart járni meglepett mindíg de az utóbbi időben.. mármárcsakhogy egy kedves szava alig van hozzám. Én sajnos jelenleg munkanélküli vagyok a korona miatt nehezen találok munkát pedig minden nap keresek, ő kemény fizikai munkát végez ezért kitaláltam mindennap kap tőlem 10 perc masszírozást amíg itthon vagyok, na abból már kicsikart 30percet,ha nekem fáj a hátam azt mondja majd megmasszírozza, én persze azonnal ugrok ha neki fáj, itthon mindent megcsinálok neki a kis ujját sem kell mozdítania, elé rakom az ételt stb, tehát magyarul a feneke fényesre van nyalva, én persze egy szál virágot nem kapok soha, eléggé hisztis tudok lenni de én azért utána elnézést kérek de ő bármi olyat tesz meg sem bánja még engem okol, bármi nézeteltérésünk van mindíg én vagyok a hibás és komolyan már már én is elhiszem azt és még én kérek bocsánatot pedig ő bántott meg. Nekem érettségim van, nem vagyok egy buta lány, ellenben ő a 8 általánost alig járta ki és rengetegszer lebutáz, pedig legbelül tudom hogy a nyomonba se ér, nem érzem hogy megbecsülne, hogy tisztelne. Tudom el kellene hagynom mert az önbecsülésem már a béka feneke alatt de szeretem őt. És nem értem miért bánik velem így van amikor nagyon jó vele, de úgy érzem én túl sokat adok bele és nem értem miért érdemlem ezt a bánás módot tőle.

2021. febr. 7. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor el tudod majd dönteni hogy megfelelő e a vele való kapcsolatod vagy esetleg többre vágysz
2021. febr. 7. 18:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Természetesen többre vágyok, de vele, ez a problémám.
2021. febr. 7. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor elfogadás marad mint opció legalábbis míg szereted addig mert ő nem nagyon fog változni
2021. febr. 7. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!