Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Abból hogy jó ember vagyok,...

Abból hogy jó ember vagyok, sosem származott semmi előnyöm, kihasználtak, belém tapostak, kinevettek, sosem becsülik meg az embert?

Figyelt kérdés
Csak szeretetre, és megbecsülésre vágyom, sosem kapom meg, csak negatív tapasztalatok jönnek. Azt látom, aki szemét ember, azok a sikeresek, boldogok. Hogyan lehet elérni akkor szeretetet és megbecsülést, ha a jóság nem jó? Milyen fura világ ez?

2021. febr. 6. 18:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek, kedves kérdező! Ez egy csiki-csuki helyzet: vagy jó vagy és semmibe vesznek, vagy meghúzod a határaidat, és akkor te leszel a beképzelt, ahogy előző is írta. Én abban bízom, hogy ebből a csapda helyzetből van kiút, valami harmadik verzió, amit nagyon nehéz megtalálni, de van. Csak én még nem találtam meg. :) De tényleg totál ez a mechanizmus működik ebben a fordított világban, ahogy a többiek is írták. Érdekes jelenség.
2021. febr. 17. 09:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Mindenki válaszát nagyon köszönöm, nagyon jól esett!

Első válaszoló, nagyon sokszor eszembe jut ez a mondatod, hogy: Magadba "rakd" a sok jót!

Sokat segített! De mindenki válaszát igyekszem megfogadni! Minden szépet és jót kívánok nektek! ♥️

2021. febr. 20. 19:22
 13/13 anonim ***** válasza:

8, nagyon igazad van.

Hogy vagy , Kérdező ,olvasod még ?

okt. 28. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!