Van itt olyan ember aki nem szeretné, hogy eltöröljék a korlátozásokat?
Olyan írjon, aki nem szeretné, hogy újra nyisson minden, illetve, hogy eltöröljék a kijárási tilalmat.
Miért nem szeretnéd a korlátozások feloldását?
Szerintem 3 nagy csoport van.
1) Aki a népegészségügyi aspektusokat veszi leginkább figyelembe, ő nem akar nyitást. Én is ebbe a csoportba tartozom.
2) Aki a gazdasági aspektusokat veszi a leginkább figyelmbe, ő nyitást akar. Ez egy érthető álláspont.
3) Aki csak akar végre bulizni meg utazni meg miegymás. Szerintem ez sokadlagos szempont és igazán nem jó érv.
Hogy miért tartozom az 1)-es csoportba. Én is egészségügyi dolgozó vagyok és a barátnőm is, ő ráadásul covid-osztályon (is) dolgozik. Miután testközelben van haldokló covidosokkal, akik elég gyakran nem élik meg a másnapot, az lenne a furcsa, ha nem így gondolkodnánk.
Kétélű kard.
Nekem előnye hogy nem kell napi másfél órát utazással töltenem és ezt használhatom plusz szabadidőként, például kutyasétáltatás.
Hátránya hogy megszünt a rendszer az életembe, és a bentléttől enyhén "depressziós" lettem, avagy szarkedvű.
Én nem szeretném ha feloldanák, szerintem ez így is elég gyenge, mert össze van omolva az egészségügy, nem képesek az összes beteget ellátni. Szigorítást szeretnék, mert több családtagom súlyos beteg, és nagyon féltem őket. Magamat, és páromat is féltem. A mutáns vírus még rosszabb, és már közeledik.
Nincs bajom a bezártsággal. Igazából tetszik hogy nem járunk vásárolni, és mindent rendelünk. Nincs autónk, azelőtt megszakadva cipekedtük haza a sok szatyrot, ez így sokkal jobb. Az étterembe járás se hiányzik, mert mindenféle kaját, gyorskaját is rendelünk, külön jó, hogy a Wolt-on van az érintésmentes átvétel, így nem kell találkozni a futárral sem.
Nekem a tavalyi első korlátozás tetszett, az elején mindenki komolyan vette, és full üres utcák voltak, az nagyon jó volt! Élvezet így kutyát sétáltatni, miénk az egész világ!
A legjobb a covidban, hogy azóta a párom itthonról dolgozik♥️
#03.38
Remélem nem kapsz hitelt. Ti bsszátok fel az ingatlan árakat, umdorító sz.r proli!
17
Boldogan vagyok "antiszociális gyökér" ha ennek az ellentetjét ilyen rosszindulatú undorító stílusú buta egyének alkotják mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!