21F vagyok. Ez milyen kor? Fiatal felnőtt?
Figyelt kérdés
Nincs semmi jó kedvem mióta iskolát ki jártam, teljesen más az életem. Hiányoznak az iskolai barátok... sajnos rosszul sikerült az életem. Gyermekkorom óta nagy fokban látássérült vagyok, mindkét lencsék -17 dioptriás. Egyik szememen volt retina válás, hallás sérült is vagyok készüléket hordok mindkét oldalt... magas vérnyomás... 😥 le vagyok százalékolva kapok fogyatékossági pénzt is a szememre, mellete dolgozok 5 órában. Hála Istennek össze jön havi 186 ezer forintom.... nincsenek barátaim, eszembe jut de jó az unoka testvéreimnek mert egészségesek, van párjuk stb... pedig járok templomba 13 éves korom óta, szeretem az Urat még is igy vagyok, mások meg drogoznak csalnak stb még is egészségesek... persze a pap mondta nagy jutalmam lesz a mennybe akik pedig csalnak hiába egeszségesek mennek a pokolba... most kellene élni mindenkinek nem utanna... Szoval na nagyon szarul vagyok. Eszem iszom mindenem megvan, de szomoru hogy se barataim se csajom nincs 😥😥😥😥😥😥😥2021. febr. 4. 18:50
11/11 anonim válasza:
Nyugi a mélypont után csak jobb lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!