Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire szoktál beszélgetni...

Mennyire szoktál beszélgetni a fodrászoddal miközben vágja a hajad? Nagyon kínos ha nem szoktam mert nem tudok miről?

Figyelt kérdés
Nagyon sok éve ugyan ahhoz a fodrászhoz járok, de mégsem sikerült igazán megtalálni a közös hangot, szóval alig-alig szoktunk néhány szót váltani miközben vágja a hajam. Annyira kínos, mert körülöttem mindig mindenki csacsog fodrász-kuncsaft, csak mi vagyunk csendben. Ha beszélünk, akkor is leginkább ugyanazokat a sablontémákat rágjuk át újra és újra. Azt is pár szóban.

2021. febr. 4. 05:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyen szakmaban dolgozoknal a vendegeknek van igenyuk a beszedre, es nagyon halasak tudnak lenni, ha vegre pihentethetik az agyukat.
2021. febr. 4. 14:46
 22/30 anonim ***** válasza:
47%

A "bitkolbász hasogatás" ott kezdődik, hogy van egy bitkolábszod: A bitkolbász hatalmas bitfolyam, ami a "hurkatöltőből" (kábelből) préselődik befelé az eszközödbe úgy 4 terrabit másodpercenként. Ezt neked ilyen sebességgel fel is kell dolgoznod és csomagokat megfelelően lefaragva és új fejrészeket, torokat és potrohokat ráaggatva, újra útjára engedni a megfelelő címzettnek a megfelelő fizikai rétegben. Ez viszonylag gyors feldolgozást igényel és ezért bitműveletekre kell optimalizálni egyes hálózati protokollok műveleteit. A bithentesek a bitkolbász szeletelgetésből (hálózati router programozásból) meg lehet élni.

Nem kicsit monoton munka, amivel ellentmond, hogy sokat kell gondolkodni és mindent tegnapra kérnek és sosincs kész időben semmi, mégis valahogy van neted, meg sikerült 4G-n kiszolgálni 2014-ben egy teljes focibajnokságot a brazil "külvárosban", ahol másodpercenként milliós nagyságrendű kép készült és lett továbbküldve.

Hát nagyjából így lehet megfogalmazni egy fodrász szalon szintjén.

2021. febr. 4. 14:50
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egy fodrász egyáltalán nem sértődik meg, ha nem beszélek vele, de ha extrovertált, szívesebben csacsog, ha introvertált, akkor meg az üzlet kedvéért valószínű meghallgat.
2021. febr. 4. 14:51
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Én introvertált vagyok, nem dumálok a fodrásszal, csak a hajamról, vagy szakmájába vágó dolgokról, mondjuk mi a véleménye xy hajápolási termékről meg ilyesmi. Nem is érzem kínosnak, engem pl nagyon zavar ha munka, olvasás vagy akármilyen elmélyülést igénylő tevékenység közben dumálnak hozzám.
2021. febr. 4. 18:22
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Legalább addig is tud koncentrálni a munkájára. Meg itt Pesten mindig másikhoz megyek, nincs külön személyes fodrászom.
2021. febr. 4. 19:35
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Pár szót.
2021. febr. 4. 23:09
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hangulatomtól függ. De belőlem nem lenne jó fodrász, mert én nem tudok "beszélgetni", ehhez a szakmához pedig ez is hozzátartozik.
2021. febr. 5. 09:19
 28/30 A kérdező kommentje:
#22 Ez tetszik :)
2021. febr. 9. 22:12
 29/30 anonim ***** válasza:
én sajnos kicsit szorongok fodrásznál, meg kellemetlenül érzem magam pedig mindig nagyon jó lesz utána a hajam :D ennek ellenére van amikor beszélgetünk és legalább akkor se arra figyelek hogy valaki épp a hajamhoz ér, de van amikor teljesen csendben vagyok.
2021. febr. 10. 02:28
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Van annal rosszabb is mint nem beszelgetni. Amikor a fodrasz eroszakkal nyomatja a hulye dumajat, ami nem hogy nem erdekel, hanem pont az ellenkezojet gondolod, de kenytelen vagy fel oraig hallgatni a buta politikai demagogiajat.
2021. ápr. 1. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!