Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire szoktál beszélgetni...

Mennyire szoktál beszélgetni a fodrászoddal miközben vágja a hajad? Nagyon kínos ha nem szoktam mert nem tudok miről?

Figyelt kérdés
Nagyon sok éve ugyan ahhoz a fodrászhoz járok, de mégsem sikerült igazán megtalálni a közös hangot, szóval alig-alig szoktunk néhány szót váltani miközben vágja a hajam. Annyira kínos, mert körülöttem mindig mindenki csacsog fodrász-kuncsaft, csak mi vagyunk csendben. Ha beszélünk, akkor is leginkább ugyanazokat a sablontémákat rágjuk át újra és újra. Azt is pár szóban.

2021. febr. 4. 05:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Én sem szoktam beszélgetni. Ha hozzám is szól, udvariasan rövidre zárom a témát. Hagyjanak békén.
2021. febr. 4. 08:36
 12/30 anonim ***** válasza:
58%

Én meg szeretek csevegni, volt viszont, hogy erőlködtem, de semmi. Nem is az, hogy annyira akartam volna, csak rossz volt, hogy csak velem ilyen, mert mindenki mással elvolt, előttem is, telefonalgatott...

Akkor voltam ott utoljara. Mondjuk nem volt fontos, csak körmös, abbol se legjobb.

2021. febr. 4. 08:39
 13/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem nagyon. Max 1 órát töltök el nála, ennek a felében vagy a víz bugyog a fülemben, vagy a hajszárító megy, úgyhogy csak pár szót váltunk.
2021. febr. 4. 10:03
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én alapvetően nem vagyok beszédes ember, és ha vkinel nem nagyon bensőséges a kapcsolatom, gyakran nem tudom, milyen témát dobjak fel. Emiatt egy időben furán éreztem magam, de aztán úgy voltam vele, épp egy szolgáltatást kérek, ha jól elvégzi a fodrász, oké, de egyikünknek sem feladata a trécselés igazából.
2021. febr. 4. 10:05
 15/30 anonim ***** válasza:
18%

Kár volt megszólalni ennyi más vélemény közt.

Nem csak nem beszéltek, de elfogadóak se vagytok, hiába azt próbáljátok sugallni, hogy mivel nem beszéltek, intelligensebbek vagytok

2021. febr. 4. 10:32
 16/30 anonim ***** válasza:
81%
15 Részemről egyáltalán nincs így. Egyszerűen csak nincs kedvem beszélgetni. Nekem a fodrász egy amolyan meditációs folyamat, szeretem, ahogy csöndben törődnek a hülye fejemmel, magamba feledkezem. Emiatt általában ha válaszolok is, röviden. Alapvetően szociális lény vagyok, aki szívesen csacsog, de a fodrász valahogy más élmény. :)
2021. febr. 4. 10:38
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

A Bio-Hairbe járok, ott mindig más fodrásznőhöz kerülök, így eleve nem is melegedünk össze. Nekem jó így.

Előtt egy harsány, ostoba nőhöz jártam, mindig az ő éppen akkori hangulata határozta meg a beszélgetéseket, fárasztó volt, és hiába volt nagyon ügyes a munkájában, nem tudtam tolerálni, nekem sok volt.

2021. febr. 4. 11:32
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
utálok emberekkel beszélgetni,nem szólalok meg, csak elmondom, mit akarok. úgyis megy a szárító is, meg figyeljen csak a hajamra.
2021. febr. 4. 11:46
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Én többek között azért kerültem mindig a fodrászokat, mert elviselhetetlennek tartom, hogy kb. kötelező csacsogni a többségnél. Vidéken nőttem fel, ott ha próbáltál csendben lenni akkor másnap már mindenki tudta, hogy mekkora antiszociális bunkó vagy :D Nekem nincs rá igényem, hogy random fodrásszal dumálgassak a semmiről, nem akarok ilyesmiben részt venni. Szerencsére azóta sikerült egy csendes típust kifognom, megváltás volt :)
2021. febr. 4. 12:54
 20/30 Metionin ***** válasza:
100%
Nem nagyon, meg az az igazság hogy hamar végzek is. Csak a végeket vágatom formára évente egyszer egy csakvágás szalonban, általában 20 perc alatt kész van, az alatt meg a legtöbb fodrász akihez kerültem, a hajszínemmel volt elfoglalva meg hogy milyen szép, milyen hosszú :D fotózgatni is szokták, szóval elvannak maguktól :D
2021. febr. 4. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!