Szerettek plázába, vagy bevásárlóközpontba menni?
Még gyerek voltam amikor megépült az első pláza ahol élek, de valahogy mindig is ellenszenves voltak az emberek, a tömeg, és a felesleges költekezés látványa
Mi vonzza az embereket ide?
Melyik társadalmi réteg aki ezt megteheti (vagy szeret úgy tenni mintha megtehetné)?
Rengeteg fiatalt látok, és az jut eszembe hogy 10-12 éve nekem is minden ismerősöm plázába járt, holott egyáltalán nem éltek úgy hogy megtehették volna: manapság is így van ez, vagy valóban annyi középvezető meg vállalkozó van, hogy a gyerekeik ezt megtehetik?
Rengeteg fiatalnál plázázás = barátnőkkel mászkálás a plázában, nézelődés, kávé, meki és vesznek egy felsőt 3000 forintért.
A kérdés alapján pedig úgy képzeled el, hogy bemegy a tini lány 3 boltba és ott elkölt 60.000 forintot.
Én utálom és mindig is utáltam a plázákat a tömeg miatt. Meg úgy ha ott vagyok, meglátok valami 50-70% kedvezményt, viszket tőle a pénztárcám. Meg pánikbeteg is vagyok, emiatt utálok emberek közé menni. És a sok hülye tinédzserek akik menőznek, játszák magukat, stb hányni tudok ettől!
20/F
Én szeretek, szerintem jó hangulatuk van :)
Jó beülni egy étterembe, enni valamit, vagy vásárolni.
Ha nincsenek sokan, akkor szeretek. De a tömeget utálom. Szóval leginkább hétköznap délelőttönkét tudom élvezni, csúcsidőben hamar besokallok, és minden mindegy csak hadd húzzak már haza.
Ezt a ki teheti meg dolgot nem egészen értem. Ha kell valami, akkor kell valami. Új cipő, műszaki cikk, étel, könyv, pipere. Van aki plázában veszi, van aki Tescóban, kisboltban vagy a piacon. De valahol mindenki megveszi. Tehát ez nem tehetősség dolga. Nem mindenki költi el a fél fizetését felesleges ruhákra a plázákban attól még, hogy ott vásárol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!