Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy alapvetően szeretetteljes,...

Egy alapvetően szeretetteljes, jóindulatú, naiv ember hogyan tud életben maradni ezen a bolygón ? Többi lent.

Figyelt kérdés
Aki hisz az emberi jóságban, és hiszi, hogy az ember alapvetően jó, és hogy az emberek nem akarnak rosszat a másiknak. Hogyan döbben rá, hogy ez nincs így, a beismerés, hogy ez hazugság, mert az emberek között igenis sok aljas, rosszindulatú alak van. Röviden: Hogyan tudja ezt feldolgozni?

2021. febr. 2. 15:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Véleményed szerint milyen szakemberre van szükségem? Pszichológus/pszichiáter?
2021. febr. 2. 17:46
 12/19 A kérdező kommentje:

11: Ezt komolyan gondolod, amit írtál, hogy a rombolás természetes?

Ha komolyan gondolod, akkor vannak bajok...

2021. febr. 2. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Természetesen igen, különben nem írtam volna ezt.
2021. febr. 2. 17:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Úristen....
2021. febr. 2. 17:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor gondoljunk bele, az ilyen destruktív gondolkodású emberek miatt van/volt ennyi háború, káosz és válság a világon, mint amilyen a 8-as kommentelő...
2021. febr. 2. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Húha, a következő kommentedben meg már Hitlerhez fogsz hasonlítani?
2021. febr. 2. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok az aljas, rosszindulatú ember. Na és? Neked nem kötelező olyanná válnod. Legyél sziget a végtelen óceánban - egy pálmafás, üde, egészséges sziget.
2021. febr. 2. 19:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Nehezen, mert hagyja magát kihasználni, így aki észreveszi ezt, inkább csak kihasználja, de nem szekálja. Amolyan "élni, és élni hagyni" séma megy, keveredve a "valamit valamiért"-tel. Durva.
2021. febr. 2. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Kár hogy a kérdező már nincs itt. :"(

Pont akkor írta ki ezt a kérdést mikor én is ezt kérdeztem volna, csak még nem gyakoriztam.

Szerintem igata van btw, és az eddig kapott válaszok terelés... egy naiv, jóakaratú, jóravaló embert ez a társadalom nem tud a helyén kezelni.

2021. júl. 10. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!