Soha az eletben nem kepzeltem ilyesmit. A magzatpozt sem szeretem. De a noi melleket igen, arra sokszor gondolok.
2021. febr. 2. 02:14
3/13 anonim válasza:
Neked szerintem komoly gondjaid vannak.
2021. febr. 2. 02:15
4/13 anonim válasza:
Még véletlenül sem szoktam ilyesmiket elképzelni, felnőtt férfi vagyok, nem kisbaba, és nem vágyok még csak gondolati szinten sem anyámhoz bújni, ettől csak inkább rosszabbul aludnék.
2021. febr. 2. 02:26
5/13 anonim válasza:
Nem. Anyuciról szerencsére már leváltam kb amikor az általánost kezdtem, most már pasikhoz szeretek bújni.
Olyan néha van hogy ha egyedül vagyok, összetekerem a takarót, hozzásimulok és majdnem olyan mintha a párom lenne ott.
2021. febr. 2. 02:27
6/13 anonim válasza:
Sosem merült fel bennem ilyen. Nagyon ritkán elképzelem, hogy egy pasihoz bújok hozzá, de az is ritka.
2021. febr. 2. 03:49
7/13 anonim válasza:
Nem.
2021. febr. 2. 04:12
8/13 anonim válasza:
Inkabb lanyokra gondolok.
2021. febr. 2. 07:10
9/13 anonim válasza:
Nem, én már leszakadtam vagy 25 éve. Eszemben sincs ilyesmire gondolni.
2021. febr. 2. 08:14
10/13 anonim válasza:
Ami azt illeti, én igen. De nem így, ebben a formában.
Szeretem én is elképzelni olyankor, hogy egy 3-4 éves kisgyerek vagyok, akit éppen altat valaki, néha még a fejemet is megsimogatom az illúzió kedvéért. De nem a takarót szoktam ölelgetni, hanem az alá szeretem befészkelni magam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!