Mitől lesz szimpatikus számotokra egy ember?
Mi az a külső vagy belső tényező ami megfog titeket egy emberben (nem baráti alapon) ? A gondolkodás módja, a szeme, egy mozdulata, beszéde? Mi az a gyenge pont ami ha megvan egy emberen/emberben már szívesen megismernétek?
19/L
Ez lehet, hogy hülyén hangzik, de az, ha az átlagnál molettebb csajt ismerek meg, akkor vele jobban tudok szimpatizálni, mert valószínűleg át tudja azt érezni, amit én, vagy átélte ugyanazt, így akár formálódhatott a személyiségünk ugyanarra.
Belsőre, viszont fontos, hogy pozitív legyen, nem bírom a negatív embereket, mert rettentő hamar felisegesít a "sz*r vagyok, nem vavyok jó semmire, nem kellek senkinek, öreg macskás/kutyás leszek, soha nem lesz senkim..." Típusú emberek, (ez most csak egy tipikus párkapcsolati negativitás :D) szóval én nagyon hamar be tudom fejezni azokkal az emberekkel a beszélgetést, akik képtelenek a pozitív gondolkodásra. Továbbá ha valaki egyszerűen nem érdeklődik a másik iránt, mármint, hogy én beszélgetnék vele, ezerkétszáz dolgot megkérdezek, de még csak annyi sem, higy na és veled? Ez sem valami aranyos :D
Szóval összességében egy pozitív, másik fél irányába érdeklődő. Sorolhatnám még, de az már nagyon hosszú lenne 😇😇.
Az első benyomás mindenkinek, az öltözet. Után illat. Aztán a kommunimàció.
Ennyi
Ha valaki ezt elbassza, szüz marad..
Hogy kíváncsi-e rám. Ha nem, én sem őrá.
Ha igen, van-e humora. Megnevettet-e.
Ha ez is megvan, akkor mennyire igényes szellemileg.
Ha ez is stimmel, akkor képes-e menedzselni az életét, vagy kölcsöntől kölcsönig él.
Külsőre átlagos / sportos testalkat, hosszú barna haj. Legyen nálam alacsonyabb legalább 5-10 centivel (185 centi vagyok, szóval ez nem probléma). Elég egyszerű vagyok ilyen téren, mert egy jól időzített mosollyal könnyen fel lehet kelteni az érdeklődésemet, ha bejön a lány.
Ezeken kívül szeretem ha egy lány talpraesett, határozott, van egy egészséges önbizalma / önbecsülése, nem undorodik a fekete humortól, ki lehet kapcsolódni vele, hasonló az érdeklődési köre és úgy összességében jól érzem magamat vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!