Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is aggaszt, megrémít...

Titeket is aggaszt, megrémít az öregedés gondolata ?

Figyelt kérdés

24 vagyok és nagyon nem szeretnék megöregedni, de látom az idő múlását és ez csak rosszabb lesz. Az emberek egészége állapota egyre kezd leromlani, ráncos lesz, megcsúnyul, fáradt lesz- tisztelet a kivételnek. Az ember gyerekként, tiniként még üde, szép, játékos, fitt, egészséges, legszebb korszak az ember életében, dúlnak a hormonok stb..Pl szívesen maradnék örökre 18-20 éves testben.

Ha kitalálnának ilyen bogyót, vagy vakcinát, amit ha beadsz, örökre 15-6-7 vagy akárhány éves testben maradhatsz örökre, akkor beadnád magadnak ?

2021. febr. 1. 19:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50 ev felett mar nem kell Adonisznak lenned, hogy legyen jo csajod :D
2021. febr. 1. 20:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért is fájó nekem, mert a gyerekkorhoz emlékek is társulnak. A barátaim, akiket akkor ismertem meg, de most látom már, hogy vége ennek, mindenki éli a saját életét, világát. Még a gimis időszakomat is visszasírom, pedig nem hittem volna, hogy ilyet írok..
2021. febr. 1. 20:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Legyen penzed mire megoregszel ... ez a lenyeg!
2021. febr. 1. 20:18
 14/20 A kérdező kommentje:

13: Úgy legyen !

De remélem eljut majd egyszer odáig a tudomány, vagy kifejlesztenek valami szert, amitől megáll az öregedés, ráncosodás, a növekedés. Én úgy legkésőbb 20 éves koromnál megálltam volna.

2021. febr. 1. 20:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Tenni nem elhet ellene, szóval... amúgy ez az örökké élni is, ki tudja, lehet egy idő után iszonyat unalmas lenne minden.
2021. febr. 1. 21:10
 16/20 A kérdező kommentje:
15: Nem feltétlen örökké élni. Hanem mondjuk 80 évet leélni, de úgy, hogy mondjuk 18-19-20 stb... évig öregednénk, utána megállna a folyamat. És ha lenne ilyen csodaszer, mindenki akkor adná be magának, amilyen testben akar maradni örökre.
2021. febr. 1. 21:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Futu.re című könyvet ajánlom amúgy, az pont ezt boncolgatja. :)
2021. febr. 1. 21:16
 18/20 anonim ***** válasza:
( nem írtam el, a pont benne van a címében )
2021. febr. 1. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem voltam igazán szép tinédzser. Ilyen lapos mellű, sovány, csálé fogú voltam. Később a fogamat megcsináltattam, még később gyereket szültem és lett végre mellem és rám jött plusz 10 kg.

35 körül néztem ki úgy, hogy azt a külsőt szívesen megőriztem volna. 43 vagyok, most már kezd a bőrömön látszani. Hát engem eléggé megvisel. Azért visel meg, mert tönkrement a házasságom és tisztában vagyok vele, hogy most már kifutok az időből, ha még vonzónak is tarthat engem egy független 35 éves férfi, nem velem fog családot alapítani. Az idősebbek meg foglaltak. 35-40-ig, főleg miután visszamentem dolgozni gyesről, megtapasztaltam 2-3 évben, milyen vonzó nőnek lenni. Elképesztő szituációkban kezdeményeztek férfiak. Volt aki azt akarta kipuhatolni, amikor összefutottunk, hogy együtt vagyok-e még az apukával, miközben a lábam mellett ott volt a gyerek. Volt, aki egy temetésen kezdett ki velem, bár ízléses módon, akkor is meglepett. Volt a munkahelyen, aki minden alkalommal úgy vette fel nekem a telefont, hogy azt mondta, szépséges, gyönyörűséges...

Nekem ez kimaradt és jó lett volna fiatalabb koromban ennyire népszerűnek lenni, és akkor válogathattam volna a jelentkezők közül.

Az öregedés számomra azt jelenti, hogy már sosem találom meg a viszonzott szerelmet, mert a házasságomban csak én voltam szerelmes igazán.

Már beletörődtem egyébként, de volt 2 olyan évem 40 körül, amikor csak az tartott életben, hogy gyerekem van.

Most már azt hiszem, elfogadtam, hogy hamarosan öregasszony leszek, 7-8 éven belül.

2021. febr. 15. 13:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Minden kornak megvan a saját szèpsège előnye ès hátránya.

Ezen kár agonizálni.

Èn már 40 felè tendálok kèt új dolog tűnt föl így idősödve ,az egyik az hogy a veled egykorúakat nem látod olyan rettentően idősnek.

Meg az tűnt föl hogy gyerekkoromban a napok valami vègtelen hosszúnak tűntek.Most meg semmire se elèg.

Viszont pozitív oldala is van,

rafináltabb leszel nem tudnak olyan könnyen átejteni ,ès mindíg van pènz a zsebedbe.

Azt mondják mikor idős nyugger leszel megint olyan lesz minden mint kisiskolás korodba csak lesz pènzed ,nyugodtság van nem idegeskedsz semmin. A többit meg szarod le.

2023. jún. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!