Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az osztrák nép?

Milyen az osztrák nép?

Figyelt kérdés
Milyen a mentalitásuk a magyarokhoz képest,mennyire fogadják el a magyar vendégmunkásokat,mennyiben különböznek a németektől?
2021. jan. 30. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Na, megint egy szokásos általánosító kérdés!

Amúgy nincs olyan hogy "osztrák nép".

Bár még így se lehet általánosítani, hogy "a tiroli", vagy "a stájer", stb. stb....

Mindenfélék vannak közöttük. Ahogy a magyarok között is...

Mit értesz elfogadás alatt?

Ha jól végzed a munkádat, akkor tisztességesen megfizetnek.

De nem fognak haverkodni veled.

2021. jan. 30. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
10%
Nyugat-Európának eléggé az alja.
2021. jan. 30. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jófej és elfogadó nép. Én itt élek már egy ideje, soha nem bánom meg, hogy kijöttem.
2021. jan. 30. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy nulla némettel jöttem ki, nagyon elfogadóak, segítettek sokat. Most hogy már tudok németül, sokkal közvetlenebbek is. Viszont: nagyon lusta népség, itt mindenki heti 20 órát akar dolgozni, hétvége ki van zárva. Viszont nem kell magad halálra dolgozni, munka után nem zaklatnak baromságokkal. Kicsit olyan bsszunk mindenre, majd lesz valami mentalitásuk van. Nagyon környezettudatosak, az utcák tiszták. Azt bánom, hogy nem jöttem ide hamarabb. Felso-Ausztriában élek amúgy
2021. febr. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!