Hogyan képzelnétek el, ha egy napig mindenki teljes őszinte lenne mindenkivel?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy mindenki az összes gondolatát köntörfalazás nélkül, teljes nyíltan és egyenes kimondá.2021. jan. 28. 18:46
1/16 anonim válasza:
Szerintem sok emberi kapcsolat romlana vagy szűnne meg.
2/16 anonim válasza:
Ez nem elképzelhető. Nincs ilyen és nem is lesz...
4/16 A kérdező kommentje:
Ez csak egy elméleti kérdés. Gyakorlatban nyilván sosem fog megvalósulni. Ennek az információnak a tudatában írtam ki a kérdést és ennek az információnak a tudatában várom a válaszokat rá
2021. jan. 28. 18:59
5/16 anonim válasza:
Ennek a tudatában bátran mondhatjuk, hogy nem tudjuk mi történne, mert ilyen még sosem történt és nem is fog sose. Hogy lehetne már mindenki őszinte mindenkivel. Azt se tudod mikor mi az őszinte viselkedés, egyik pillanatban ez tűnik annak, aztán meg más.
6/16 anonim válasza:
Nem tudom, de Orbánék bajban lennének :D
7/16 anonim válasza:
Van, aki nekimenne a másiknak emiatt, van, aki összeomlana.
8/16 anonim válasza:
Az emberi kapcsolatok megszűnnének a harmadik világháború elpusztítana mindent.
9/16 anonim válasza:
Kitörne a világháború. Jobb nekünk, ha ez nem következik be. :)
10/16 anonim válasza:
#10 Nem szimpatizálok egyik oldallal sem, de igazad van, fogalmazhattam volna úgyis, hogy a "politikusok" lennének bajban.
Gyurcsány meg a Jakab is ugyanakkora hazug, nyugodjon meg mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!