Csak engem idegesít, hogy alacsony vagyok?
21F, 167cm vagyok, cipővel max 170, irritál mert emaitt nem sok önbizalmam van, és utálok olyan társaságban lenni van lány is és a fiúk magasabbak.
szóval utálom!
Kevés esélyem így csajozni.
Ha idegeskedsz, akkor megnősz? Nem. Én is így tanultam meg elfogadni a 165 centimet... Gyakorlatilag az egyetlen olyan külső tulajdonsága egy embernek, amin LEHETETLEN változtatni. Aki emiatt lenéz, az nem tartozik a szeretteid közé; akkor minek is adni a véleményére? :)
Meg amúgy is, sokan jól írták, hogy a kisugárzás mérvadóbb, mint a magasságod. Ha azt mutatod, hogy ez idegesít téged, akkor tuti be fognak találni. Nem kell vele foglalkozni, ekkora vagy, kész - aki elfogad, az ekkorának is el fog fogadni.
20
OFF
Pisti inkább ne legyen példa :D
Kb 10 éve követem, jó arc, szórakoztató, de sok esetben nem említeném követendő példának.
Fogadd el magad és kezdj 160-165 körüli lányokkal!
Mindenre van példa és ellenpélda:
Példa: ismerek egy szép lányt (nekem nagyon bejön), aki nála fél fejjel kisebb gyerekkel jött össze.
Ellenpélda:
Nekem volt már olyan, hogy azért nem jött össze velem valaki, mert 'csak egymagas' vagyok vele. Pedig közelítem a 180-at..
Szóval próbálkozz, próbálkozz! Elsősorban alacsonyabbaknál vagy egymagasaknál. Aztán a nagy számok törvénye alapján össze fog jönni.
Sok sikert! :D
Nyugi én pont egy ugyanakkora srácért vagyok oda, mint te, lassan 2 éve :D
Sosem érdekelt igazán a magassága, nem törődtem ezzel. Inkább a kisugárzását, viselkedését figyeltem mindig
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!