Más is észre vette már,hogy a nagyon alacsony (150-155 körüli) csajok rendkívül pattogósak és idegesítőek?
Alapvetően külsőre bár hiába vonzóak számomra mégis taszít a jellemük. Rendkívül nagypofájú, okoskodó, tenyérbemászó a 90% uk.
Sajnálom,ha esetleg megsértettem valakit de ez a tapasztalatom.
Az igaz, hogy az alacsony emberek mozgékonyabbnak tűnnek egy nagydarab magasnál, de a belső tulajdonságokat amiket írtál, azok szerintem nem igazak rájuk általánosságban.
Én inkább azt veszem észre, hogy ha egy alacsony ember úgy viselkedik, mint bármelyik más középmagas/magas egészséges lelkületű felnőtt (magabiztos, asszertív, kiáll magáért, talpraesett, stb), akkor azt egyből negatív tulajdonoságként értékelik sokan. Valamiért sokan azt képzelik, hogy egy alacsony embernek meg kéne magát húznia és csendben maradni, mint valami alacsonyabb rendű élőlénynek.
Mivel több az átlagos méretű csaj, mint a törpedömper, utóbbiak közt esélyesebben futsz össze mitugrásszal.
De mielőtt a matekot önigazolásnak veszed, fogadd el, hogy ez azért bőven habitus kérdése.
152 cm vagyok és idegesítenek az ilyen emberek, nemtől és magasságtól függetlenül. Én ennek az ellenkezője vagyok.
Utálok pattogni, ugrálni, és alig beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!