Okos embernek tartod magad?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért gondolod, hogy okosabb vagy az átlagnál?2021. jan. 28. 16:10
11/22 anonim válasza:
Igen. Mondjuk ebben megerősít, hogy rendszerinnovációs kutatóként dolgozom egy neves külföldi egyetemen.
13/22 anonim válasza:
Igen...kétszer mértem eddig IQ-t. Egyszer 109 volt, a következő 114. Pár év eltelt a két mérés között. 90-110-ig van átlagos érték.
15/22 anonim válasza:
Okosabbnak tartom magamat az átlagnál bizonyos dolgokban, bizonyos dolgokban pedig tudom, hogy alulteljesítek.
17/22 anonim válasza:
Vakok közt a félszemű a király.
18/22 anonim válasza:
Nem foglalkoztat különösebben ez a dolog, régebben csináltam IQ-teszteket, bizonyos feladatokban kimagaslóan jól teljesítettem, másokban átlagosan.
Zseninek nem tartom magamat, az átlagnál némileg intelligensebbnek. Ugyanakkor az IQ csak egy összetevő a sok közül, ami meghatározza, hogy egy ember mennyire boldogul, és találja meg a saját helyét a világban.
19/22 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem, semmiben sem.
20/22 anonim válasza:
Van amiben okosnak tartom magam és van, amiben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!