Okos embernek tartod magad?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért gondolod, hogy okosabb vagy az átlagnál?2021. jan. 28. 16:10
4/22 anonim válasza:
Igen. Onnan gondolom, hogy az IQ-tesztem annak idején az átlag felett volt, és vannak diplomáim. Meg még sok mindenből.
5/22 anonim válasza:
Átlagosnak tartom én is magamat.
6/22 anonim válasza:
Én igen, okosnak tartom magam, de van még hova fejlődnöm. Nekem is van diplomám, viszont nem vagyok senkinél se több, se kevesebb. Egyszerűen a képességeim más feladatokra alkalmasak. Viszont ha fizikai munkát kellene végeznem, akkor azt is megcsinálnám. Dolgozni nem szégyen.
7/22 anonim válasza:
Igen,nincs okos telefonom se mert az gátolna a logikus gondolkodásban .
Aki lepontoz annak nincs logikus gondolkodása !
Mielőtt, nyomsz gondolkodj !
8/22 anonim válasza:
Attól függ mit számolunk átlagnak.
Van az a társaság, szint, ahol hülyének érzem magam. Meg van az amihez képest okosnak.
Úgy mondanám, hogy átlagosan értelmes vagyok. Nem is kiemelkedően okos, de nem is tök hülye.
9/22 anonim válasza:
Igen.
Jó érzékem van a pénzhez, üzlethez.
10/22 anonim válasza:
Igen. Néha elképedek, hogy általam könnyen átlátott dolgokat mások mennyire nem értenek. Az élet bármely területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!