Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Márkahűség a szívetekben...

Márkahűség a szívetekben létezik ez a fogalom?

Figyelt kérdés

Mélyen tisztelt közösség!

Soha nem csináltam még ilyet, így kérlek nézzétek el nekem ha rosszúl fogalmazom.

Az utóbbi 2 órában igazán dühös, csalódott voltam, és szeretném a Tech közösség elé tárni ennek miértjét, és ezt egy cikk formájában megteszem.

A cikkem neve: Tisztelet/Becsület/Hűség

Mindannyian tudjuk, hogy a Huawei és Amerika között háború dúl, és az egyik legnagyobb lépése az volt amerikának, hogy megvonatta GMS szolgáltatást, ezzel csapást mérve a Huaweire.

Nagyon sokatok imádta a Huaweit tapasztalataim szerint, köztük én is.

Sokatok volt ki azt mondta "Én szeretem a Huaweit" meg "Én nem csalódtam a Huaweiben" továbbá "Én csak a Huaweit" végül "A Huawei a legjobb".

Ezen kijelentéseket igazán kellemes lenne olvasni, mert én is így érzek, ám mégsem kellemes, mert ami ez után jött, az porba tiporta a tiszteletem a Huawei rajongók iránt.

A GMS elrepült ugyan, de a Huawei dolgozik gőzerővel a HMS-en és mindent megtesz azért, hogy rajongóit kielégíthesse olyannyira, hogy ne érezzétek hiányát a GMS-nek.

A Huawei ÉRTETEK dolgozik most sokkal többet ha észreveszitek, nem magáért.

Ő vígan elvolt a Petal Search és az AppGallery lokális kiterjesztése nélkül is. A "Böngésző" és minden egyéb app nélkül, ám mégis most NEKTEK dolgozik, hogy mindent sikeresen helyettesítsen amit a GMS elvett tőletek.

Mindezek mellett a környezet védelmet igencsak előtérbe helyezve Öko hàtlapokat tervezett, Napelemeket fejlesztett, és sok egyebet mely mind arra szolgál, hogy földünknek és NEKÜNK jó legyen.

Mai nap azt olvastam, hogy a Honor, melyet tavaly eladott a Huawei, vissza kaphatja az összes GMS szolgáltatást, engedélyt amit a Huawei nem, és amit a rajongók feleltek, az megdöbbentett.

"Ezaz, talán a Honor lesz az Új Huawei".

Ezt a kijelentédt mondták el rengetegen más fogalmazásokban is.

Erre csak fogtam a fejem és nem eléggé, már számomra nem is tudom mennyire lesüllyedt a szememben a rajongói bázisa iránti véleményem.

Mi az, hogy "A Honor lehet az Új Huawei? "

Holmarad a tisztességes hűség?

Hol vannak most azok a szavak, hogy "A Huawei a legjobb".

Átálltok Samsungra és Honorra csak azért mert már nincs GMS???

Oda mentek ami leginkàbb az érdekeiteket szolgálja??

Tudjátok ezt hogy nevezik? Hűtlen áruló!

A Huawei rengeteg mindent tesz a megsegítésetekért, de ti képesek vagytok azonnal elfordulni tőle, ha már nem 100%-ban felel meg az érdekeiteknek.

Hát nincs bennetek semmi becsület, segítő készség?

Hiába multimilliárdos a vállalat, csak a pénze miatt nem szabad magukra hagyni Őket a Xarban.

Támogatni kellene Őket most leginkàbb a nehéz időkben azzal, hogy Huawei termékeket vesztek, akármit, és ezzel is segítitek a HMS fejlődését, magát a Huaweit.

Kérlek adjatok esélyt a Huaweinek arra, hogy bebizonyíthassa, hogy a HMS is lehet olyan jó mint a GMS.

Kedves közösség!

Őszintén, mi a véleményetek a fentiekről?

Köszönöm válaszotokat.

Ui: Nem vagyok Huawei dolgozó/marketinges, csak egy egyszerű csalódott rajongója, követője

2021. jan. 28. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Mi van? XDD
2021. jan. 28. 14:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Mi az ami nem érthető?
2021. jan. 28. 14:45
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Most mi a kérdés. Tán nem te vagy a Bitcoinos?
2021. jan. 28. 14:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem értek a Bitcointhoz meg nem is érdekel... Így nem. A kérdés legalul van.
2021. jan. 28. 14:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mar meg ne sértődj, de had vegyem azt, ami a kényelmem szolgálja. Ha a Huawei már nem teszi, bár tőle független okok miatt, akkor ez van.

Ezt hívják versenynek.

2021. jan. 28. 14:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
OMG! :))
2021. jan. 28. 14:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig olyan termékeket veszek, ami a legjobb az adott alkalmazásra a sajátom paramétereim mellett.

Egyedül mobil terén vagyok márka hű, de ott sem igazából a márka miatt csak megszoktaktam az apple felhasználói interfészét és nem akarok másra át állni.

2021. jan. 28. 14:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Leegyszerusitem. Attol mert szeretem a Nike cipoket, de felprobalok egy Adidast, es kenyelmesebb, jobb, szebb, akkor azt fogom megvenni.

Ugyanigy telefonoknal is, szeretem a Huaweit, jelenleg az van, de ha hasonlo arban a Samsung kidob egy jobbat es kell új telefon, akkor azt fogom venni. Ez nem hűség kerdese, ilyen a piaci verseny.

Huseges a paromhoz vagyok, de a telefonomhoz nem kot semmilyen erzelmi szál.

2021. jan. 28. 15:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.... "hűtlen áruló"...??? Anyámborogass!

ű

Csak az lehet hűtlen, aki hűséget fogadott.

Egy árucikk megvásárlásával per definitionem NEM fogadsz örök hűséget.

2021. jan. 28. 15:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"A Huawei ÉRTETEK dolgozik most sokkal többet ha észreveszitek, nem magáért."

Rossz hírem van barátom, a Huawei pont leszar mindenkit. Mint ahogy az összes többi gyártó is, akár telefon, akár bármi.

Mindenki magáért, a pénzért és profitért dolgozik.

2021. jan. 28. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!