Márkahűség a szívetekben létezik ez a fogalom?
Mélyen tisztelt közösség!
Soha nem csináltam még ilyet, így kérlek nézzétek el nekem ha rosszúl fogalmazom.
Az utóbbi 2 órában igazán dühös, csalódott voltam, és szeretném a Tech közösség elé tárni ennek miértjét, és ezt egy cikk formájában megteszem.
A cikkem neve: Tisztelet/Becsület/Hűség
Mindannyian tudjuk, hogy a Huawei és Amerika között háború dúl, és az egyik legnagyobb lépése az volt amerikának, hogy megvonatta GMS szolgáltatást, ezzel csapást mérve a Huaweire.
Nagyon sokatok imádta a Huaweit tapasztalataim szerint, köztük én is.
Sokatok volt ki azt mondta "Én szeretem a Huaweit" meg "Én nem csalódtam a Huaweiben" továbbá "Én csak a Huaweit" végül "A Huawei a legjobb".
Ezen kijelentéseket igazán kellemes lenne olvasni, mert én is így érzek, ám mégsem kellemes, mert ami ez után jött, az porba tiporta a tiszteletem a Huawei rajongók iránt.
A GMS elrepült ugyan, de a Huawei dolgozik gőzerővel a HMS-en és mindent megtesz azért, hogy rajongóit kielégíthesse olyannyira, hogy ne érezzétek hiányát a GMS-nek.
A Huawei ÉRTETEK dolgozik most sokkal többet ha észreveszitek, nem magáért.
Ő vígan elvolt a Petal Search és az AppGallery lokális kiterjesztése nélkül is. A "Böngésző" és minden egyéb app nélkül, ám mégis most NEKTEK dolgozik, hogy mindent sikeresen helyettesítsen amit a GMS elvett tőletek.
Mindezek mellett a környezet védelmet igencsak előtérbe helyezve Öko hàtlapokat tervezett, Napelemeket fejlesztett, és sok egyebet mely mind arra szolgál, hogy földünknek és NEKÜNK jó legyen.
Mai nap azt olvastam, hogy a Honor, melyet tavaly eladott a Huawei, vissza kaphatja az összes GMS szolgáltatást, engedélyt amit a Huawei nem, és amit a rajongók feleltek, az megdöbbentett.
"Ezaz, talán a Honor lesz az Új Huawei".
Ezt a kijelentédt mondták el rengetegen más fogalmazásokban is.
Erre csak fogtam a fejem és nem eléggé, már számomra nem is tudom mennyire lesüllyedt a szememben a rajongói bázisa iránti véleményem.
Mi az, hogy "A Honor lehet az Új Huawei? "
Holmarad a tisztességes hűség?
Hol vannak most azok a szavak, hogy "A Huawei a legjobb".
Átálltok Samsungra és Honorra csak azért mert már nincs GMS???
Oda mentek ami leginkàbb az érdekeiteket szolgálja??
Tudjátok ezt hogy nevezik? Hűtlen áruló!
A Huawei rengeteg mindent tesz a megsegítésetekért, de ti képesek vagytok azonnal elfordulni tőle, ha már nem 100%-ban felel meg az érdekeiteknek.
Hát nincs bennetek semmi becsület, segítő készség?
Hiába multimilliárdos a vállalat, csak a pénze miatt nem szabad magukra hagyni Őket a Xarban.
Támogatni kellene Őket most leginkàbb a nehéz időkben azzal, hogy Huawei termékeket vesztek, akármit, és ezzel is segítitek a HMS fejlődését, magát a Huaweit.
Kérlek adjatok esélyt a Huaweinek arra, hogy bebizonyíthassa, hogy a HMS is lehet olyan jó mint a GMS.
Kedves közösség!
Őszintén, mi a véleményetek a fentiekről?
Köszönöm válaszotokat.
Ui: Nem vagyok Huawei dolgozó/marketinges, csak egy egyszerű csalódott rajongója, követője
Mar meg ne sértődj, de had vegyem azt, ami a kényelmem szolgálja. Ha a Huawei már nem teszi, bár tőle független okok miatt, akkor ez van.
Ezt hívják versenynek.
Én mindig olyan termékeket veszek, ami a legjobb az adott alkalmazásra a sajátom paramétereim mellett.
Egyedül mobil terén vagyok márka hű, de ott sem igazából a márka miatt csak megszoktaktam az apple felhasználói interfészét és nem akarok másra át állni.
Leegyszerusitem. Attol mert szeretem a Nike cipoket, de felprobalok egy Adidast, es kenyelmesebb, jobb, szebb, akkor azt fogom megvenni.
Ugyanigy telefonoknal is, szeretem a Huaweit, jelenleg az van, de ha hasonlo arban a Samsung kidob egy jobbat es kell új telefon, akkor azt fogom venni. Ez nem hűség kerdese, ilyen a piaci verseny.
Huseges a paromhoz vagyok, de a telefonomhoz nem kot semmilyen erzelmi szál.
Kérdező.... "hűtlen áruló"...??? Anyámborogass!
ű
Csak az lehet hűtlen, aki hűséget fogadott.
Egy árucikk megvásárlásával per definitionem NEM fogadsz örök hűséget.
"A Huawei ÉRTETEK dolgozik most sokkal többet ha észreveszitek, nem magáért."
Rossz hírem van barátom, a Huawei pont leszar mindenkit. Mint ahogy az összes többi gyártó is, akár telefon, akár bármi.
Mindenki magáért, a pénzért és profitért dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!