Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az oktató lehet a hibás?

Az oktató lehet a hibás?

Figyelt kérdés
1 éves kozmetikus okj suliba járok. Már 5 hónapja elkezdodott a gyakorlat is amit szinten a suli tart. A szerződésben benne van hogy az eszközöket, anyagokat a suli allja. Na most... mióta a suli megy az oktató a nagyítós lampan es a 3 db ágyon kivul semmit nem biztositott. Ott tartunk hogy mar 70ezer forint anyagkoltsegem van a suli tandijan felül. Ezzel nem lenne problémám, csak duhito hogy nem ez volt a szerződésben. Gyantazashoz semmi eszközt nem biztositottak, mindent nekünk kellett becipelni. Vagyunk 15en a csoportban 3 ágyra. Már arra is gondoltam h a suli ad pénzt az anyagokra csak oktató lenyulhatja?
2021. jan. 28. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

OKJ-nál nem tudom milyen a rendszer, viszont írj egy e-mailt az iskolának, hogy a szerződésben foglaltakkal ellentétben miért nem biztosítják a szükséges eszközöket. Leírod ezeket a körülményeket, illetve, hogy a tandíjon felül további anyagkölcségek is felmerülnek (ezt nem érdemes számszerűsíteni). Persze az egészet szofisztikáltan.

Vársz kb. két hetet, ha addig nem válaszolnak, felhívod őket.

Jobb megkérdezni a sulit mielőtt elkezdenél bárkit is gyanúsítani.

2021. jan. 28. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már végeztem, de nekem is volt egy ilyen gyakorlati helyem, amit a suli biztosított, és ugyanígy jártam, mint te, hogy mindent nekünk kellett fizetni (a tandíjon felül pluszba). A szerződésben persze nem ez volt, ezért végül át is mentem egy másik iskolába, ahol minden biztosítva volt. Szerintem ha van másik suli, akkor menj át, mert ez lehúzás.

Melyik városban tanulsz? Privátban is megírhatod, ha itt nem akarod.

2021. jan. 28. 09:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Kecskeméten tanulok és jelenleg más lehetőség sajnos nincs. Ez az utolsó okj turnus amit inditottak.
2021. jan. 28. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!