Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy szóljak rá egy barátomra,...

Hogy szóljak rá egy barátomra, hogy hagyja abba egy undorító szokását anélkül, hogy kínos lenne mindkettőnknek?

Figyelt kérdés
Mindig amikor nálam van, elkezdi leszedegetni az elhalt bőrdarabkáit, és mire végez, tele a kanapé velük.😭
2021. jan. 27. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Ja, igazad van, "a barátom" volt a fejemben, nem "egy barátom".

Hát... egy baráti kapcsolatban is érdekes, ha nem lehet ezt megmondani a másiknak. Ha megsértődik, ezt a barátságot nem kell sajnálni.

Amúgy ritka nagy ősbunkó, aki ezt más lakásában csinálja, más kanapéját teríti be vele.

2021. jan. 27. 12:48
 12/13 anonim ***** válasza:
- Ferikém, ne ott pucold már a lábad szárát, hát tegnap porszívóztam! 😤
2021. jan. 27. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Atyauristen, teljesen megertem!!

Kepzeld el, mikor egy negyveneves diplomas no csinalja ugyanezt, nyilvan kenyszerbeteg, de azert ezt eleve egyszer sem tenne az ember nyilvanosan. Mar odaig fajult, hogy elkezdte nezegetni is, mit szedett le. Komoly ertelmes emberek majdnem elokadjak magukat, es senki nem tudja, hogy kezdjen bele. Kozeli rokona siman mondhatna, hogy hagyd mar a picsaba, meg helo, mar megint.

En mar kimenekultem az ismeretsegbol, de ha kozelebbi szemely lenne, megigerem, szolnek.

Fuhhh, nem irigyellek.

2021. jan. 27. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!