Miért van az hogy a nálam pár ével fiatalabbakat gyerekesnek találom?
Mert más életutat jártál be mint ők. Azok akikkel találkoztál bizonyos pontokban éretlenebbek. De gondolj arra is, hogy bizonyos pontokban te vagy éretlen hozzájuk képest.
'94-es vagyok, de sokszor tapasztalom, hogy az idősebbek komolyan elhiszik, hogy mindent tudnak és nekem fingom sincs a dolgokról.
Ez kb az a kategória, amikor általános iskolás koromban (8-12 éves korig) a '99-es születésűek pofáztak nekem az "élet nagy dolgairól", meg a 90-es évekről... 😂 (2000-ben születtem.)
Elég gyerekes dolog szerintem valakit azért éretlennek tartani, mert ő most csak 27-28 éves, és nem 29...
😑
20F
Hasonlót én is tapasztaltam. Tavaly volt egy 5 évvel fiatalabb lakótársam. Akkor kezdte még az egyetemet, én meg már végzős voltam. Nagyon naivan állt hozzá a dolgokhoz, de ez természetes volt, hiszen még semmilyen tapasztalattal sem rendelkezett. Ezt tudtam, meg is értettem. Valahogy azonban mégis idegesített. Lehet, hogy egy kicsit önmagamra emlékeztetett.
25/F
Ebben van valami mondjuk. Pont egy 33 éves ember (youtuber) szájából hallottam azt a remek hasonlatot, miszerint "Analóg ember vagyok egy digitális világban".
A könnyű, gyors információszerzést, elektronikus ügyintézést, vásárlást elektronikus térképeket leszámítva én sem vagyok oda az internetes világért.
Pedig nem vagyok harmincas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!