Miért néznek rám furcsán a faluba? Nem képzelem be.
Régebben is furcsán néztek az emberek, de most erőteljesebben teszik.. Azóta van, mióta pár nappal ezelőtt megvettem egy 50-es gyorsasági motort és láttak menni vele. Azóta úgy néznek rám, mintha nem ember lennék. Méregetik a motromat, illetve bámulnak mint borjú az új kapura. Nem képzelem be, tényleg igy van. Szeretném megtudni hogy miért?
24F
Köszönöm a válaszokat.
Ha faluban ilyen rosszindulatúak az emberek, akkor ettől az oldaltól mit várjak?
Eredeti kérdésre válaszolva:
Teljesítménytúrán voltam, a cél egy sváb faluban volt. Ne tudd meg hogy néztek rám a fritzek...
Még csak vissza sem köszöntek, amikor kérdeztem volna, hogy az xy épületet merre találom. Tudtak azok magyarul, igen.
Érdekes népség volt, az biztos...
Lehet azert neznek mert 24 evesek nem ulnek 50-es gyorsasaginak csufolt segedmotorra. Az a 14 eveseknek valo akik meg nem tehetik le a jogsit nagyobb motorra. 24 evesen letehetned nagymotorra es tudnal egy 250essel gyakorolni, azt talan egyszeru kezelni akkor is ha nincs nagy tapasztalatod.
Nekem is volt 50-es motorom huszonevesen de az robogo volt, kozlekedesre hasznaltam. Jarnak robogoval idosebbek is, viszont nem latsz felnott ember ilyen tzr50-essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!