Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek rám furcsán a...

Miért néznek rám furcsán a faluba? Nem képzelem be.

Figyelt kérdés

Régebben is furcsán néztek az emberek, de most erőteljesebben teszik.. Azóta van, mióta pár nappal ezelőtt megvettem egy 50-es gyorsasági motort és láttak menni vele. Azóta úgy néznek rám, mintha nem ember lennék. Méregetik a motromat, illetve bámulnak mint borjú az új kapura. Nem képzelem be, tényleg igy van. Szeretném megtudni hogy miért?

24F

2021. jan. 26. 21:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
36%
Hidd el nem menőnek néznek, max " na már megint itt hangoskodik a vackával " kategóriásnak. Amúgy 50-es és gyorsasági tényleg picit komikus kategória.
2021. jan. 26. 23:37
 22/32 anonim ***** válasza:
76%
A gyorsasági motor az egy kategória. Létezik 50es gyorsasági motor kategória is. Szerintem a kérdező jól választotta ki ezt a motrot, innen nézve:)
2021. jan. 26. 23:41
 23/32 anonim ***** válasza:
71%
Nem fog tetszeni a válaszom, de leírom, nálunk (kisváros) minden 14 éves, amint megszerzi a robogó jogsit, vesz egy 50-és kismotort mert menőnek érzi, most már jellemző a lányok között is nem csak a fiúknál. (Én nem írok olyat, hogy az nem motor én is ekkorán kezdtem, nem szerencsés azonnal egy nagyra felszállni.) Aztán a főutcán fel alá mennek, jól meghúzatva minden váltás előtt. Majd bukósisakkal a fejükön/kezükben mászkálnak a kisboltban, hogy mindenki lássa, hogy ők motoroznak. Ez a menőzési mánia annyira nem érdekel majd kinővik de amikor nem lehet aludni mert húzhatja a szarját az utcában én is megbámulom. Én békés embernek tartom magam, de lesz majd aki nem ilyen vérmérsékletű és lekapja őket egyszer csak róla. Mondom ezt úgy, hogy erős, nagy teljesítményű motornak szeretem a hangját de nem ezeknek az izéknek és főleg nem órákon keresztül. Szóval ha te is így vezeted akkor ez már egy ok. Másik ok, hogy az emberek szeretnek ítélkezni, az én szüleim sem örültek anno, hogy főiskolásként a nehezen megkeresett 2 kilómat elvertem egy ilyen motorra, hiába nem nagy pénz, a kis bontószökevény autómat ha eladom és hozzádobom ennek az arat már tudtam volna venni valami olcsó de tisztességes autót, ami persze így is sikerült csak később, de annak is örültek volna, ha már önerőre gyűjtők egy házhoz vagy csak simán félre rakok. Hiába nincs közük hozzá, falun jellemző mindenbe beleokoskodni és mindent jobban tudni, szóval a szomszédoknak is lehet ilyen véleménye, és bámulással adják a tudtodra mert annyira mégsem pofátlanok, hogy a szemedbe mondják.
2021. jan. 27. 07:31
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ha faluban ilyen rosszindulatúak az emberek, akkor ettől az oldaltól mit várjak?

2021. jan. 27. 12:51
 25/32 anonim ***** válasza:
25%
Senki nem rosszindulatú. A falu se, meg az oldal se. Kaptál válaszokat, ami nem tetszett. Ez nem a mi bajunk és nem is a falu baja. Kicsit magaddal kéne foglalkozni, amíg nem látod meg, hogy mi a probléma a saját viselkedéseddel. Ha erre nem jössz rá, akkor sokáig sok bajod lesz a világgal.
2021. jan. 27. 18:07
 26/32 A kérdező kommentje:
#25 képzeld magamal foglalkozom.
2021. jan. 27. 18:38
 27/32 anonim ***** válasza:
47%
Nem igazán. Azzal foglalkozol mit mondanak rólad a faluban.
2021. jan. 27. 18:52
 28/32 anonim ***** válasza:
91%

Eredeti kérdésre válaszolva:

Teljesítménytúrán voltam, a cél egy sváb faluban volt. Ne tudd meg hogy néztek rám a fritzek...

Még csak vissza sem köszöntek, amikor kérdeztem volna, hogy az xy épületet merre találom. Tudtak azok magyarul, igen.

Érdekes népség volt, az biztos...

2021. jan. 27. 23:01
 29/32 A kérdező kommentje:
#28 Mi volt az oka hogy furcsán néztek?
2021. jan. 28. 00:20
 30/32 anonim ***** válasza:
30%

Lehet azert neznek mert 24 evesek nem ulnek 50-es gyorsasaginak csufolt segedmotorra. Az a 14 eveseknek valo akik meg nem tehetik le a jogsit nagyobb motorra. 24 evesen letehetned nagymotorra es tudnal egy 250essel gyakorolni, azt talan egyszeru kezelni akkor is ha nincs nagy tapasztalatod.

Nekem is volt 50-es motorom huszonevesen de az robogo volt, kozlekedesre hasznaltam. Jarnak robogoval idosebbek is, viszont nem latsz felnott ember ilyen tzr50-essel.

2021. febr. 1. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!