Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek rám furcsán a...

Miért néznek rám furcsán a faluba? Nem képzelem be.

Figyelt kérdés

Régebben is furcsán néztek az emberek, de most erőteljesebben teszik.. Azóta van, mióta pár nappal ezelőtt megvettem egy 50-es gyorsasági motort és láttak menni vele. Azóta úgy néznek rám, mintha nem ember lennék. Méregetik a motromat, illetve bámulnak mint borjú az új kapura. Nem képzelem be, tényleg igy van. Szeretném megtudni hogy miért?

24F

2021. jan. 26. 21:54
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Akkor minden miatt tájékoztassam a lakosságot hogy mikor megyek boltba?

Miért lennék hülye?

2021. jan. 26. 22:24
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Az előző már leírta...rajtad nincs semmi érdekes 24 éve néznek, egy kismotoron megint nincs semmi érdekes rengeteg van belőle. Mi marad? Egy faluban minden érdekes, mert annyira nem történik semmi, és képesek meg egy ilyen apróságot is élményként megérni, beszélnek róla pár napot és majd valaki kihagyja a vasárnapi misét vagy elrontja a pörköltjét és te már nem leszel érdekes mert megvan az új beszédtéma..
2021. jan. 26. 22:25
 13/32 A kérdező kommentje:
Ja azért néznek furcsán....
2021. jan. 26. 22:30
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Általában a lakókkal történő beszélgetés nem ártalmas. Pont emiatt.
2021. jan. 26. 22:30
 15/32 anonim ***** válasza:
95%

Gomdolom új lehetsz a faluba vagy valami városi betelepült gondolom nem ismersz ott sok embert ezert tűnik ez furcsának. Nem is vagy nagyon képben a falusi mentalitással kapcsolatban.

Én ha vennék egy új motort mar a megvétel előtt sokan tudnák, hogy tervben van aztan amikor hazahoznam biztosan néznének engem is de mivel nem vagyok idegen siman leállnék velük beszélgetni integetnék nekik stb. Nem lenne ebben semmi fura.

De falun ha valaki épp új autót vesz az is nagy pletykának számít van aki még a rendszámot is megjegyzi aztan pletykalnak honnan van erre pénze biztos hitelre vette úgyis összetöri stb stb. Falusi élet ilyen...

2021. jan. 26. 23:26
 16/32 anonim ***** válasza:
96%
Meglehet hogy ismernek annyira hogy egy közveszélyes baromnak tartanak és nem értik hogy ki volt az a f... aki ennek motrot adott
2021. jan. 26. 23:29
 17/32 anonim ***** válasza:
96%
Ehhez nem kell bevándorlónak lenni. A helyiekkel is ez megy.
2021. jan. 26. 23:29
 18/32 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem irigykednek. Hadd nézzenek, örülj neki!
2021. jan. 26. 23:31
 19/32 anonim ***** válasza:
57%

"Miért kéne bárkit is tájékoztatni?"

Ha ennyire zavar hogy emberek rádnéznek akkor pszichológus azért nem ártana

A motrozást meg hagyd a pics@ba. Az ilyenek szoktak tömegbehajtani stb. Óvd a környezeted magadtól!

2021. jan. 26. 23:35
 20/32 anonim ***** válasza:
58%
motrozás:) nálunk is igy mongyák
2021. jan. 26. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!