Kurvából lesz a legjobb feleség ez a mondás mit jelent?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 21:36
1/26 anonim válasza:
Azt, hogy az embereknek vannak szemèlyisègi jogai, amik lehetővè teszim, hogy mindenkivel megfelelően viselkedj. Ha nem tartod magad ehhez, nem lesz felesèged.
4/26 anonim válasza:
Hálásak, mert eddig sokat szenvedtek és sokan kihasználták őket, most meg értékelik amijük van és megülnek a seggükön.
5/26 mantis religiosa válasza:
Ugyanazt, minthogy rablóból lesz a legjobb pandúr.
6/26 anonim válasza:
Azt mondja meg nekem valaki, egy szétszeretgetett nő,akinek az alváza olyan lyukas mint egy 28 éves autó kipufogója, kinek kell hosszútávra család alapítás céljából.
Mert nekem biztos, h nem. Van gyomrom.
7/26 anonim válasza:
sokat dugott, kiélte magát.. nem fog futni mások után.. aztán mégis.
8/26 anonim válasza:
Azt hogy nem ficánkol, de szerintem nem igaz mondás ez. Valamelyik nő ilyen, valamelyik olyan.
9/26 anonim válasza:
Ez hülyeség, kutyából nem lesz szalonna. Szóval inkább maradok egyedül, az is jobb.
10/26 anonim válasza:
Mind a ket prosti felesegem lelepett egy-egy kuncsafttal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!