Mai gimiseknek is ciki ha szüleik viszik iskolába őket?
# 1
Tudom most már jóval megszokottabb hogy szülők viszik iskolába gyerekeket, de gimiben kialakul olyan azért hogy a szülő jelenléte bizonyos helyzetekben "égő", "ciki", "gáz", és reggel gimibe menés is ilyen helyzet volt még nekem is.
Vajon most ez változott a gimisek körében?
# 3
Nekünk gimiben nem volt menő dolog szülőket mutogatni. Akit szülei vittek suliba az olyan ovis dolog volt.
3 vagyok.
Nem mutogattam(ezért tettem idéző jelbe) csak mondjuk volt, hogy apám bevitt kocsival, mert úgy ment dolgozni- nyílván nem jött be a terembe xd-, de kb ha évi 1x fordult elő, hogy a suli előtt tett ki, mert utál a városban vezetni, inkább elkerülőn megy. A többi 4 alkalom általában akkor volt, mikor ballagtatni kellett a végzősöket és 6-ra kellet mennem, vagy karácsonyi akármi volt suliban, és előbb végzett ő is,akkor inkább haza vitt, minthogy buszozzak.
Anyám meg 4 év alatt 3x 'kísért' suliba. Egyik ebből szülői volt, másik kettő ballagás+bankett.
Szerintem nem gáz, ha valakit a szülei elkísérnek a suli sarkáig, vagy a bejáratig, kirakják őket a sulinál, városban. A szülők, akik fizetik a tanulmányt, a ruhákat, kb mindent, miért ne lehetne megmutatni, hogy igen, ő az apám-anyám, apám-anyám lánya vagyok, ők dolgoznak keményen azért, hogy legyen lakhatásom.
9-es vagyok, lehagytam szavakat. Marmint nem ertem, miert volna baj. Es ott meg plane.
Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!