Miért csinálnak az emberek érzelmi kérdést az egyedül evésből?
Figyelt kérdés
Én kifejezetten szeretek egyedül enni.Ha éhes vagyok eszek,ha kávézni van kedvem kávézok,nem társaság függő.Ti hogy vagytok vele?2021. jan. 24. 09:48
11/13 anonim válasza:
Nem tudom, én pl alig-alig tudok társaságban enni, szabályosan rosszul vagyok (fizikailag is), valószínűleg azért mert a család és az első komoly barátnőm családja is mérhetetlen frusztrációt tett az étkezés témakörbe
12/13 anonim válasza:
Környezetemben senki sem cisnal belöle pl.
13/13 anonim válasza:
Nem szeretek enni, társaságban meg pláne gyűlölök.
Ennek van előzménye is. Egy kontrollmániás mostohaanya, aki az étkezéseinket is másodpercre pontosan meghatározta, amitől nem lehetett eltérni (sem időben, sem pedig a felkínált ételek tekintetében). Ha nem ettünk meg mindent, akkor beszólt, de öcsémet pl megtömte, mert "sovány".
Nos, ilyen gyerekkor után törekszem arra, hogy mindig egyedül egyek, és nem érdekel, ha ez valakinek nem tetszik.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!