Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan győzhető le a harag?

Hogyan győzhető le a harag?

Figyelt kérdés
Évek óta nem látott emberek iránt is sok negatív érzelmem van. Még mindig mérgeznek belül, pedig ők boldogan éltek megfeledkezve minden rosszról, amit velem tettek.

2021. jan. 23. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Érzéseidet érdemes lenne feldolgozni pszichológus segítségével.

Ezek a te múltbeli gondolataid, amelyek kísértenek és érzéseket, érzelmeket generálnak. Haragot, stb.

2021. jan. 23. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vitatom érzéseid jogosságát egyébként, nem az volt a szándékom a #1 válasszal, csak az, hogy elengedni érdemes.
2021. jan. 23. 10:43
 3/4 anonim válasza:
5%
A haragot nem legyőzni kell, hanem használni. Én minden dühömmel a liberálisok és kommunisták ellen küzdök, azért tanulok, azért írok cikkeket, kommenteket, azért pénzelek jobboldali radikális szervezeteket, hogy a liberálisok gyengüljenek!
2021. jan. 23. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor engem magamat mindig azzal nyugtatom hogy az élet 100% hogy vissza fogja adni azoknak az embereknek azokat a dolgokat amiket veled műveltek. Gondolj csak bele: minél idősebbek lesznek annál traumatikusabb lesz ami fog velük történni. Tehát nem is baj hogy nem fogja az élet olyan hamar visszaadni azt amit megérdemelnek.

!Sokkal jobb úgy akár belegondolni vagy akár végig nézni ahogy ők fognak szenvedni és úgy HOGY TE SEMMI BOSSZÚT NEM TETTÉL. A világ legjobb érzése esküszöm. Próbáld meg így felfogni a dolgokat és ez egy sokkal nyugtatóbb gondolat.

2023. márc. 27. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!