Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tanuljam meg szeretni...

Hogyan tanuljam meg szeretni magam?

Figyelt kérdés

Egy nagyon pusztító kapcsolatban voltam 4éven át, és nem rég lett vége, és szeretném magamat újra fel építeni, hogy ujra legyen önbizalmam meg efféle.

Mert szerelmes voltam és eltűrtem neki a sok flegmaságát, és a sok olyan be szólásait hogy te hogy jössz ehhez vagy ahhoz, vagy hogy ilyen ronda az ízlésed vagy öreges ez vagy öreges az nem vagy elég fiatalos stb sok beszólásai voltak.

#önszeretet#önismeret#önmagunk fel építése#önbizalom
2021. jan. 20. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért sokkal könnyebb lenne a válasz ha tudnám, hogy N- v F-hez beszélek? Ezek a nem nélküli kérdések olyan jellegtelenek, hogy kár betüt pocsékolni rájuk. (Pedig lehet, hogy sulyos és valos probléma van mögötte.)
2021. jan. 20. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:

23éves lány vagyok.

De nem értem miért fontos a nem, hiszen ezek a próblémák szerintem unisex gondok.

2021. jan. 20. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Akkor tanuld meg a környezetedböl jövö hodolatok ÉSZREVÉTELÉT, fogadását, értékelését és használatát önmagad szempontjábol. Ne felejtsd el, hogy már 4 évvel idösebb, érettebb vagy mint az emlitett kapcsolatod kezdeténél! Te egy álomba illö, nagyon kivánatos nö vagy, tele lehetöségekkel, igéretekkel, hogy boldoggá tegyél valakit, gyönyörü gyereket hozz a világra. Tiéd a földkerekség, csak LÁSSD MEG!!!
2021. jan. 20. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Javaslom hogy végezz önismeretet is,szerintem nagyon hasznos.

22F

2021. jan. 21. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek nem unisex gondok...
2021. jan. 21. 10:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Miért?

Talán a pasiknak nagyobb az önbizalmuk mint a nőknek vagy fordítva?

2021. jan. 22. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!