Az az ember aki kedvtelésből hord pelenkát, mekkora kárt okoz a környezetének környezetvédelmi szempontok alapján ?
Figyelt kérdés
Nem inkontinens de minden nap visel estére2021. jan. 20. 22:30
1/7 anonim válasza:
Jó, de minek? A saját hugyodban ülni nem hinném, hogy jó érzés.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés
2021. jan. 20. 22:33
3/7 anonim válasza:
Konkrétan semmit. Nem is értem, hogy ez honnan jött, hogy bármit ártana ilyen szempontból. Max. az ismerősei nézik gyogyósnak. 😁
4/7 anonim válasza:
Miért okozna kárt?
Szerintem nem okoz.
6/7 anonim válasza:
Ha eldobható pelenka helyett mosható pelenkát használ jó minőségű klórozott latex gumibugyival, akkor minimális a környezetre ható kár!
7/7 anonim válasza:
Elolvastam a fentebbi linkeket, nem gondoltam hogy az ilyen pelenkáknak a lebomlási ideje akár ötven de száz év is lehet. Szóval igencsak környezetszennyező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!