Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy mindenki...

Miért van az hogy mindenki figyel engem?

Figyelt kérdés

Ha találkozó helyre megyek várni egy haveromat, azt veszem észre akik körülödtem vannak néznek, vagy ha sétálok akkor is észre vesznek az emberek, ha buszon vagy boltban bárhol vagyok, mindig azt érzékelem mindenki észre vesz engem. Nem tudom miért pedig nagyon átlagos tömeges a külsőm és nagyon zavar mert kijön ilyenkor a tömeg iszonyom és szívem szerint síkitva menekülnék, hogy ne nézzetek már.

Volt vagy van valaki hasonló bajjal? Vajon miért lehet ez? Vagy hogyan kezeljem ezt le?

2021. jan. 20. 21:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Hagyd abba a képzelgést
2021. jan. 20. 21:21
 2/15 anonim ***** válasza:

Van benned valami rendkívüli, ami nem átlagos, azt szokták megbámulni, nyilván. Csak te talán nem veszed észre.

A magasságod, a kinézeted, az öltözködésed, a hangod..bármi lehet:D

De lehet hogy csak agorafóbiád van, vagy hasonlód és csak ezt érzed, amúgy csak oda nézhettek éppen:)

Én is érezni szoktam. De főleg, ha nőiesebben öltözöm,ezen nincs mit magyarázni. Engem nagyon nem zavar ilyenkor.De ha mondjuk szar napom van akkor a hátam közepére kívánom. Ilyenkor felteszem a fülhallgatóm és leszarom.

De így látatlanban egyszerűen fingom nincs téged miért bámulhatnának megxD ezer oka lehet

2021. jan. 20. 21:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Haverodat várni? Pasi vagy? Sikítva menekülnel? Remélem nem pasi vagy. 😃

Amúgy meg valószínűleg csak képzeled. A kutya nem bámul senkit az utcán.

2021. jan. 20. 21:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Átlagos a magasságom, átlagosan öltözöm semmi nőiesség nincs az öltözékemen, és így is ezt érzem, és nagyon zavar.
2021. jan. 20. 21:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Csak beképzeled, én is ilyen vagyok. Max vetnek rád egy pillantást és annyi. Nem mi vagyunk a világ közepe. A kutya nem foglalkozik velünk. Max kéregetők.
2021. jan. 20. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Beképzeled magadnak.
2021. jan. 20. 21:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy csak szeretnéd hogy így legyen. És elég erősen el is tudod képzelni.
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én is azt hittem, h.mindenki engem figyel. Nézik miben vagyok, hogy áll a hajam stb..Emiatt fürkésztem az emberek tekintetét..Aztán rájöttem, h.ők azért néznek, mert én nézem őket és ez nekik volt fura. Szóval lehet veled is ez van.
 9/15 anonim ***** válasza:
Figyelni direktben és észrevenni, hogy pl belépsz egy boltba, megérkezel egy buszmegállóba stb mióta ugyanaz?
2021. jan. 20. 21:47
 10/15 A kérdező kommentje:

De roppantúl zavar, hogy észrevesznek és néha rám néznek.

ÉS nem tudom ezen hogyan változtassak.

2021. jan. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!