Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket zavar, ha egy ember...

Titeket zavar, ha egy ember dadog?

Figyelt kérdés

Számotokra idegesítő ez? Ismerkednétek ilyen emberrel párkapcsolati vagy baráti szinten?

Nem olyan nagy mértékű dadogásról van szó.

2021. jan. 19. 00:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak egy kicsit, de egy idő után meg tudnám szokni
2021. jan. 20. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. Felőlem lehet valaki meleg, cigány, zsidó, transz, csóró, siket, vak, ronda, kopott, béna, vegán, dagadt, tökmindegy, ha jófej, akkor nem zavar. Egyedül a büdös ember zavar
2021. jan. 21. 01:12
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kilences! Kettes vagyok.

Nem tudtam, hogy ezen az oldalon egy eldöntendő kérdésre csak egy féle válasz lehet a helyes. :DD Meg kéne érteni, hogy mind mások és mások vagyunk. Tudom, hogy általában a dadogás önbizalom hiány miatt alakul ki, és nekem nincs szükségem egy önbizalomhiányos emberre. Egy lelkileg egészséges emberre vágyom. Nekem nincs kedves senkit sem pátyolgatni. És nem, nem vagyok érzéketlen, mert NEM BÁNTOM az ilyen embereket, de NEM JÖNNÉK ÖSSZE VELÜK. Nem vagyok érzéketlen, te sokkal inkább buta.

2021. jan. 21. 17:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kizarolag az zavar, ha valaki, akit nem ismerek, ijesztoen beszel mondjuk agyserules miatt. Ettol nagyon messze van a dadogas. Ha megtetszene valaki, vagy megkedvelnem, meg a dadogasat is kulon kedvelnem.
2021. jan. 21. 19:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves 14es. Ez közel sem igaz minden emberre, aki dadog. Én például egy elég karizmatikus személyiségnek tartom magam. Az önbizalmammal sincs semmi baj, és nem is szorulok pátyolgatásra. Nálam ez egy örökletes dolog (tesóm is dadog). De persze minden ember más, megértem a nézőpontod.
2021. jan. 21. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert nem tehet róla és ezért nem bántom miatta. Én nekem is volt beszéd hibám mert én meg elhúzott nyávogós hangon beszéltem.
2021. febr. 2. 14:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zavaró és megmosolyogtató.
2021. febr. 7. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!