Mi jó van az alacsony lányokban? utálom magam
Figyelt kérdés
152 cm vagyok. most komolyan, mi tetszik ebben akárkinek is? sokkal szebbek a hosszú, nőies lábak, nőies test, én meg mint egy kisfiú 19 éves létemre. utálom. sorolhatnám ezerféle hátrányát...2021. jan. 17. 20:58
1/24 anonim válasza:
Cukik. Én 172 magasságomhoz pedig nem rossz.
3/24 anonim válasza:
Mert aranyos, mert bújós a legtöbb..
4/24 anonim válasza:
Ismertem a közelmúltban egy alacsonyabb lányt, csomó pali csorgatta rá a nyálát.
5/24 anonim válasza:
Az alacsony lányok kedvesebbek. Nekem pedig ez a fontos, nem a magasság.
6/24 anonim válasza:
Mondanám inkább úgy,hogy SEMMI hátránya nincs annak,hogy egy lány alacsony. Nem vagyok túlságosan vonzó férfi,már megkaptam párszor,hogy nem vagyok csúnya. Na de ha nekem sikerült elérnem,hogy igent mondon nekem a csaj,és odanyomja a pofáját az enyémhez,ahhoz nem volt elég csak a külső. A baj ott keződik,hogy ezt nem tudja senki se... "A külső önmagában nem elég,jó ha van,de nem elegendő." Nem tudja senki,hogy szimpátiahogy alakul ki két ember között külsőre alapozáson kívül.
7/24 anonim válasza:
Én is 152 centi vagyok, max 153, ezer éve nem mértem. Ha kisebbek lennének melleim, tudnék gyerek osztályról is öltözködni. :D Nem kell azon aggódni, hogy a fiú alacsonyabb. Szerintem minden formának van előnye, amit ki lehet használni. Nem vagyunk egyformák, találd meg, mi az, amit magadban szerethetsz, mi áll jól a te alakodon. Ne mások véleménye érdekeljen, próbálj meg magadnak tetszeni. Tudom, ezt könnyen lehet mondani, de régebben én is utáltam a testem, most is vannak vele gondjaim, tudom milyen. Nagyon sok fejben dől el. 19/L
8/24 anonim válasza:
Nem igazán teszek magasságban különbséget, de legtöbb férfi azért szereti mert kis cuki a méret. Én nekem mondjuk tök mindegy.
9/24 anonim válasza:
Neked van vele bajod, és meg is válaszoltad magadnak, hogy mi zavar az alacsonyságodban.
Szerintem nincs gond az alacsonysággal, az a jó a szépségben hogy sokféle lehet, teljesen máshogy bűvöl el egy alacsony szépség, mint egy toronymagas atkéta.
Mást szeretünk a nagy, és a visszafogott idomokban.
Mást az éles hansújos állvonalban, és megint mást az enyhe lekerekítettben.
Mást a vékony, és mást a telt ajkakban.
Mást a ridek kék tekintetben, mást a meleg barnában.
És ezeknek a végtelen kombinációjában.
Fogadd el magad, ha valakinek tetszesz, akkor szép vagy, és biztos vagyok benne hogy sokaknak tetszesz, ls ezzel szerintem te is tisztában vagy, csak ki akarod harcolni a pozitív megerősítést.
10/24 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem a magas lányok is sokszor kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!